Handelsbetingelser Mad ud af huset

Nedenfor finder du de vilkår og betingelser, som er gældende, når du køber Mad ud af huset hos Restaurant Flammen Kolding ApS. Har du spørgsmål til nedenstående, hører vi meget gerne fra dig på telefon 6966 3417 eller mail kontakt@restaurant-flammen.dk

Bestilling & betaling

Du skal være 18 år for at handle på www.restaurant-flammen.dk.

Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner, og de er inklusive moms. Restaurant Flammen Kolding ApS modtager betaling med Dankort/Visa-Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Når du bestiller varer på www.restaurant-flammen.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.

Du skal vælge dato/tidspunkt, betalingsform og dernæst gennemføre betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse af din bestilling via mail. Beløbet trækkes fra din konto, ved afgivelse af ordre. Ved brug af Visa Debit eller Visa Electron bliver pengene reserveret af din bank, så snart ordren er gennemført.

Restaurant Flammen Kolding ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Ved betaling opkræves intet gebyr.

Udlevering / afhentning

Ved bestilling af maden bliver du bedt om at oplyse et dato- og tidspunkt. Baseret på denne tid, beregner vi et leveringsinterval. Dato og tidspunktet vil fremgå af den ordrebekræftelse, som automatisk fremsendes pr. mail.

Du skal sørge for at der er nogen til stede på den angivne adresse indenfor det angivne tidsrum. Såfremt, der ikke er nogen til at tage imod maden, kan vores chauffører blive nødt til at køre videre, og vi forbeholder os ret til at levere maden senere end det aftalte.
Der leveres udelukkende til brofaste øer i Danmark. Varerne leveres med eksterne fragtfirmaer. Varerne leveres til hoveddøren. Såfremt det ikke er muligt at leverer maden eller hvis maden ikke afhentes på aftalt tidspunkt, har du ikke krav på at få betaling retur.

Særlige vilkår

Vi kan garantere varmeholdelse i op til 3 timer. Af hygiejnehensyn vil uafhentede bestillinger (ved mere end 3 timers forsinkelse) pga. fødevaresikkerhed blive kasseret på købers regning.

Aflevering af tomt service

Husk at returnere skåle, fade og andet emballage seneste 5 dage efter levering. 

Kolding: Alt emballage skal returneres til Skovvangen 57 i Kolding senest 5 dage efter levering.
Vejle: Alt emballage skal returneres til Sjællandsgade 19 i Vejle senest 5 dage efter levering.
Horsens: Alt emballage skal returneres til Sjællandsgade 19 i Horsens senest 5 dage efter levering:

Det kan returneres alle hverdage imellem kl. 11.00 og 20.00. Ring gerne inden, hvis du kommer efter kl. 16.00
Servicen skal returneres rengjort. Der må ikke sættes låg på termokassen efter afvaskning. Glemt retur-emballage faktureres med 500 kr.

Ændring

Bestillinger skal foretages senest 7 dage før levering. Du kan ændre i din bestilling op til 7 dage før afhentning af maden. Du kan kontakte os på tlf. 6966 3417 eller skrive en mail på kontakt@restaurant-flammen.dk i Kolding eller 40119891 i Horsens og Vejle. 

Afbestilling

Du kan afbestille din levering op til 7 dage før leveringen. Såfremt du annullerer bestillingen senere end 7 dage før levering, opkræves du 90% af ordrebeløbet.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på bestilling af mad via www.restaurant-flammen.dk. Ifølge Forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret. i henhold til Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 12.

Reklamation

Vi hører altid gerne fra dig, hvis der noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Har du reklamationer til din levering, kan vi kontaktes på kontakt@restaurant-flammen.dk eller på tlf.: 6966 3417.

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse eller fortæring af maden eller ved manglende levering. Det gælder både i relation til levering og indholdet. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service.

Dataregistrering

Når du laver en bestilling hos os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.
Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik, som du kan finde her: https://www.restaurant-flammen.dk/cookie-og-persondatapolitik/

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos Restaurant Flammen Kolding ApS, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning ved Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Virksomhedsoplysninger

Restaurant Flammen Kolding ApS
Skovvangen 57
6000 Kolding
CVR: 32299687

Tlf.: 6966 3417

Telefontid:

Søndag – torsdag: 15.00-20.00
Fredag – Lørdag : 14.00-20.30

Spørgsmål? Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!