Spis så meget du kan fra vores kæmpe grillbuffet med masser af kød, varmt tilbehør, salat og frisk brød

Besøg vores restaurant i København

Hos Restaurant Flammen på Nyropsgade København er der hver aften
min. 15 slags kød på grillen

Hver aften har du mulighed for at smage alle de forskellige typer kød vi har på grillen. Vi har meget forskelligt at byde på bl.a. oksespidsbryst, kalveculotte, go’e ben, argentinerpølser og meget mere.

Restaurant Flammen København

I dag har vi en restaurant på Nyropsgade. Hvis I allerede kender Flammen, så vil I nok lægge mærke til en lidt anderledes stil her. Stemningen og den hyggelige dæmpede belysning er den samme, som i vores andre restauranter, men restauranten på Nyropsgade har fået et moderne twist. Leder du efter en lækker buffet i København, hvor I helt sikkert ikke går sultne hjem fra, så giv os et besøg.

Vores restaurant i København har naturligvis samme Flamme-ånd, som resten af vores restauranter. Det skal handle om hygge og god mad, uden at det har kostet en bondegård. Flammen kommer oprindeligt fra en lille kro i Sønderjylland – I kan læse mere om Flammens historie her.

Buffet i København

Hvis I skal ud at spise i København og I rigtig gerne vil have lidt af det hele, så har vi en stor grillbuffet, der byder på både et lækkert udvalg af 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren. Der er altså rig mulighed for at blive richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt) når i besøger vores grillbuffet i København.

Vores spisested i København har naturligvis samme type buffet og tilbyder de samme slags kød og tilbehør.

Familierestaurant i København

Restauranten egner sig rigtig godt som familierestaurant. Vi har både højstole og aktivitetshæfter, som I meget gerne må låne, hvis børnene skal beskæftiges, mens I spiser. Vores grillbuffet er også meget børnevenlig med retter som nuggets, pommes frites og kød med kartofler og sovs er der noget til de fleste.

Dette gælder naturligvis i alle vores restauranter og ikke kun i vores restaurant i København.

 

 • Kæmpe grillbuffet 

  Har du lyst til at smage meget forskelligt? I vores grillbuffet byder vi hver aften på min. 3 forretter, min. 15 slags kød, min. 10 slags varmt tilbehør og en stor salatbar med min. 50 varianter. Spis så meget du har lyst til.

  Se grillbuffeten

 • Arrangementer

  Skal du holde et arrangement, hvad enten det er for et firma, privat eller andet, så er Restaurant Flammen en mulighed. Med vores buffet er det nemt for gæsterne selv at vælge, hvad de har lyst til at spise og der er noget for enhver smag.

  Læs mere

 • Selskaber 

  Vi vil med glæde byde dit selskab velkommen i vores restauranter, hvad enten det er konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller en anden fest. Vi har faciliteterne til at rumme dit kommende selskab.

  Læs mere

Vi er en dansk, familieejet restaurantkæde med visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!