flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close

Selskaber Roskilde

Vi har plads til dit næste selskab på Restaurant Flammen Roskilde. Vi har plads til 500 gæster i restauranten, så der er plads til både store og små selskaber.

Vi har ikke et decideret selskabslokale, men vores restaurant er stor og rummelig og vælger du at holde din fest hos os, er det muligt at samle dit selskab, således at I sidder samlet ved ét eller flere borde med dine gæster.

Der er mulighed for at købe All Inclusive for kr. 499,­ (Børn under 12 år ½ pris - under 4 år gratis) All Inclusive indeholder grillbuffet, forret, 1 velkomstdrink, fri øl/sodavand/kildevand/kaffe/te/vin (“Mirror” rød­ og hvidvin) og 1 dessert. All Inclusive skal bestilles af hele bordet.

Ring på 44 22 33 51 for at høre mere om muligheden for afholdelse af dit selskab hos Flammen Roskilde. Så slipper du både for at stå for madlavning og oprydning efter festen.

eller læs mere om Restaurant Flammen Roskilde, se menuen og book et bord lige her:

dansk English Deutsch
flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close
icon-dismiss
flammen newsletter image mobile

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik