Selskaber Vejle

Skal du afholde julefrokost, firmafest, fødselsdag eller et andet arrangement?

Så kan du roligt afholde det på Restaurant Flammen i Vejle. Vores søde personale sørger for, at selskabet holdes i de rigtige rammer, og vi lytter naturligvis til jeres ønsker omkring arrangementet. Har du specifikke ønsker omkring dit næste selskab, så tøv ikke med at komme forbi restauranten for en snak omkring denne.

I vores buffet finder du et bredt udvalg af kød og salater, så du er garanteret lækker mad for enhver smag. Vores personale sørger for hurtig og grundig betjening, så ventetiden af mad og drikke ikke er så lang. Dette gør gæsternes oplevelse meget bedre, da de ikke skal bruge tid på at tænke på andet end at hygge og nyde hinandens selskab. Den hurtige betjening betyder ligeledes, at gæsterne får mulighed for selv at styre tempoet for selskabet. Ønsker I lidt mad og et par hurtige øl inden et andet arrangement i byen, eller vil I gerne sidde i restauranten det meste af aftenen, valget er jeres.

Vi garanterer hyggelige omgivelser med god akustik, så der er mulighed for at nyde en hyggelig middag. Vores restaurant er opsat med hyggelige kroge, og det er op til jer, om I ønsker samlede borde eller mere intim opsætning.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores restaurant og se, hvordan jeres selskab kunne blive en realitet på Restaurant Flammen i Vejle. Bestil bord herunder eller kontakt os på telefon 35 26 63 69.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!