Selskaber Viborg

Skal du bruge et selskabslokale til din næste fest? Så har du mulighed for at holde selskab på Restaurant Flammen i Viborg.

Ønsker du at holde et større selskab, vil vi hos Flammen tage hånd om dit ønske og på bedste vis sørge for at fuldende din aften med et godt og højt serviceniveau.

Vi har plads til 250 spisende gæster her i restauranten i Viborg. Så hvad end du er et større eller mindre selskab har vi plads til dig og dine gæster. Vi vil med glæde tage imod dit selskab hvad enten det er fødselsdage, barnedåb, konfirmation, firmaselskaber m.m.

Dig og dit selskab vil kunne nyde godt af vores grillbuffet. Grundet vores ta’ selv grillbuffet, vil i heller ikke opleve lange ventetider, og i bestemmer selv, hvilke retter fra buffeten, som ønskes, og hvornår den ønskes at nydes.

Er du interesseret i at høre nærmere om at holde dit selskab hos os er du altid velkommen til at ringe på 44 22 33 60 eller kigge forbi restauranten.

Læs mere om Restaurant Flammen Viborg, eller book et bord herunder

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!