flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close

Socialt ansvar

Vi opruster nu kampen mod madspild. Vi har indgået et samarbejde med "Too Good To Go". 

Bekæmpelse af madspild har altid stået højt på agendaen hos Restaurant Flammen, vores brød bliver til croutoner, grøntsager bliver til pesto, og vores endeskiver fra kalveculotte og okseudskæringer bliver til gryderetter. 

Alligevel går der mad til spilde, når vores restauranter lukker ned for buffeten om aftenen. Vi har derfor lavet et samarbejde med Too Good To Go. Fra den 3. februar 2020 vil den mad, der ikke kan genanvendes, blive pakket i såkaldt lykkebokse og solgt til nedsat pris via madspildsappen Too Good To Go. Efter bestilling kan maden hentes i den valgte Restaurant Flammen i op til en time før lukketid. Maden leveres naturligvis i bionedbrydelig emballage. 

Vores medarbejdere bliver trænet i minimering af spild

“Vores medarbejdere yder allerede en kæmpe indsats mod madspild og bliver trænet i minimering af spild af vores kvalitetsafdeling. Men der er stadig noget at komme efter, og derfor var Too Good To Go et naturligt næste skridt. Med salg af lykkebokse minimerer vi ikke bare madspildet, vi gør også vores gæster glade, fordi de får mulighed for at købe et varieret måltid mad til et beskedent beløb,” siger Piet Klein, der er administrerende direktør for Flammen. 

“Vi har fået meget positiv respons på konceptet fra både gæster og medarbejdere. Too Good To Go har vist sig at være et rigtigt godt supplement til vores eksisterende indsats og er med til øge ansvarligheden for såvel maden som klimaet blandt vores medarbejdere.” fortsætter Piet Klein. 

Udover dette bliver alle vores medarbejdere trænet i hygiejne og håndtering af fødevarer. Så når du møder en Flammen-medarbejder i restauranten, kan du være helt sikker på, at vedkommende har styr på hygiejne og det gælder også deres kollegaer ude i køkkenet selvfølgelig. Læs meget mere om vores håndtering af hygiejne, smileyrapport og meget mere her

To forskellige Lykkebokse

Alle Flammens restauranter vil tilbyde to forskellige typer lykkebokse: En varieret lykkeboks med forskellige kødvarianter, salat og tilbehør og en vegertarboks med blandet salat og tilbehør. 

Lykkebokse fra Flammen vil være tilgængelige i følgende byer fra 3. februar: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Glostrup, Herning, Horsens, Kolding, København (H. C. Andersens Blvd.), København (Nyropsgade) Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Vejle og Viborg.

Læs mere om Too Good To Go her.

Men det er ikke det eneste vi gør.  

Det dejlige danske vand

Flaskevand belaster miljøet. Vi har derfor valgt at bruge vores eget danske drikkevand – som jo faktisk også er noget af verdens bedste og reneste. Vi tapper vandet, filtrerer det, nedkøler det og serverer det i vandkarafler i alle vores restauranter. Du kan derfor nyde et glas koldt vand i verdensklasse, og så er det dansk.

Lavazza kaffe – bæredygtighed, god kaffe og samvittighed i én kop

I alle vores restauranter serverer vi den lækre Lavazza kaffe i flere afskygninger. Kaffen er både økologisk og UTZ certificeret. Lavazza-familien er italiensk og har fokus på bæredygtighed. Deres mål er at skabe en kontinuerlig cyklus, hvori produkt- og procesinnovation, enestående kvaliteter og bæredygtighed understøtter hinanden.

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på: kontakt@restaurant-flammen.dk

dansk English Deutsch
flamme
VIND en lækker middag for 4 personer Klik her
close
icon-dismiss
flammen newsletter image mobile

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 104.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik. Privatlivspolitik