Flammen TakeAway
Næstved

Jernbanegade 8A
4700 Næstved

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag: 17.00 - 20.00

Telefontider

  • Søndag - torsdag: 11.00 - 20.00
  • Fredag - lørdag: 11.00 - 21.00
TakeAway i Næstved

Står aftenens menu på hurtig og nemt mad? Hos Flammen TakeAway kan du bestille og hente maden og nyde den hjemme.

Ved du ikke hvad aftens måltid skal være, og har du ikke lyst til at kokkerere i køkkenet, kan du i stedet for bestille mad hos Flammen TakeAway i Næstved, som har været tilgængelig siden 3. april 2018. 

Vi vil altid gerne servicere dig og give dig en hyggelig aften i vores restaurant, men ønsker du hellere at spise maden hjemme, er det nu også muligt.

Hos Flammen TakeAway har vi sørget for at gøre det så let og enkelt for dig, som gerne vil have hurtig og nem mad.  Vi sørger for at tilberede din mad efter at du har bestilt det online her på hjemmesiden. Derefter er din eneste opgave at hente maden til den aftale tid hos Flammen TakeAway i Næstved, så den kan nydes og spises hjemme.

Vores TakeAway ligger på samme placering som vores restaurant, så du skal blot henvende dig i TakeAway området og personalet vil straks udlevere din bestilling til dig.  Hos Flammen TakeAway bringer vi ikke din mad ud, men vi har derimod gode parkeringsmuligheder bagved restauranten, så du hurtigt kan komme ind i TakeAway’en og for udleveret din mad-bestilling.

Når du vælger TakeAway mad fra Flammen TakeAway, får du som gæst selv mulighed for at sammensætte en stor del af menuens indhold. Det kan for eksempel være, om du ønsker pommes frites eller flødekartofler til din menu og hvilken sovs du ønsker.

Du vil kunne finde et udpluk af varianter indenfor kød, sauce og kartofler, som kan findes i vores restaurant, når du bestiller vores TakeAway. Der vil derudover være et twist af varianter, som kun er at finde i Flammen TakeAway.

Har du lyst til et nemt og hurtigt måltid, så kan du hente mad hos Flammen Takeaway alle ugens dage, hvor personalet glædeligt vil sørger for at tilberede maden for dig. 

 

 

dansk English Deutsch