Flammen TakeAway Næstved

Flammen TakeAway, Næstved

Nyd lækker take away i Næstved fra Flammen

Kender du det, når den travle hverdag tager over, og energien er væk, men aftensmaden stadig skal på bordet - så har vi løsningen. Vælg take away fra Flammen i Næstved. Med vores lækre take away i Næstved får du mulighed for at tage den gode mad og oplevelse med hjem til dig selv. Vi sørger for høj kvalitet og velsmagende mad til de dage, hvor det skal være nemt. Bestil i dag.

Få velsmagende take away
Med Flammen take away i Næstved kan du forsøde hverdagen og weekenden. Vores udvalg af take away gør det muligt for dig at få lækker og velsmagende take away hjem til dig. Blandt vores udvalg af menuer finder du nemt den, der behager dig og din mave. Flammen take away er ideel til de tidspunkter, hvor du gerne vil have et smagfuldt måltid, men ikke selv gider lave det.

Tjek vores Flammen take away menukort ud og bestil dit næste måltid fra Flammen i Næstved allerede i dag.

Et sundere alternativ til take away i Næstved
Blandt vores udvalg af take away i Næstved finder du både menuer, som vi har sammensat for dig, men det er også muligt selv at sammensætte den ideelle menu, som det behager dig. Så du kan for eksempel vælge kylling og en mættende salat ved siden, og så har du et sundt og nærende alternativ til den klassiske take away.

Er du mere til sovs, kød og kartofler, har vi også menuen til dig. Vi har uendelige muligheder, så alle i familien nemt bliver mætte.

Take away til dig, der ikke vil vælge
Når du skal vælge take away, er det altid svært at vælge kun én ting. Hos Flammens take away i Næstved behøves du ikke vælge. Du kan tage buffeten med hjem til dig selv og få lidt af det hele - perfekt til dig, der aldrig kan beslutte dig. Med vores take away får du samme høje kvalitet og gode smag, selvom du tager det med hjem. Derfor er Flammen take away i Næstved et rigtig godt valg til dig, der vil have lidt af det hele.

Vælg blandt vores lækre menuer med take away i Næstved
Har du besøgt en af vores restauranter før, så kender du til vores koncept.

Du vælger selv, hvad du ønsker af kød, kartofler, sovs, dips og salat. Med vores take away tilbyder vi et udvalg af vores lækre retter, som vi også serverer i restauranten. Vælg blandt andet mellem følgende menuer:

- Oksespidsbryst menu
- Kyllinge menu
- Ribs n’ beef menu
- Okseroast menu
- Øl braiseret okse med kartoffelmos 

Ja, det lyder meget lækkert, hvis du spørger os. Vi har menuer, som passer til fire personer, to personer og en personer, så alle familier uanset størrelse kan få smagfuldt take away i Næstved. Tilføj også nogle af vores sideorders til din ordre, hvis du er ekstra sulten.

Til alle ugens dage

Får du gæster på besøg og ikke vil stå med den helt store rengøring og oprydning af køkkenet, efter du har lavet mad - så skal du bestille Flammen take away i Næstved. På den måde får både du og dine gæster utroligt velsmagende mad uden alt for meget bøvl. Vi har nemlig gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan bestille vores lækre take away gennem vores hjemmeside.

Take away fredag? Vælg os!

Er det blevet weekend, og du vil gerne spise godt, men uden at tage ud og spise? Så smut ind og bestil take away fra Flammen i Næstved. Vores take away er helt perfekt til hele weekenden - og selvfølgelig også i den travle hverdag. Med vores take away får du fornemmelse af at spise ude, men du kan spise hjemmefra din sofa, mens du ser en god film.

Tag take away fra Flammen i Næstved
Hos Flammen take away i Næstved har vi alt, hvad dit madhjerte kan begære af lækker og velsmagende mad. Vælg blandt vores saftige udskæringer, sprøde pommes fritter, himmelsk sovs og lækker salat - så har du den perfekte opskrift på et godt måltid. Hent take away på de dage, hvor det skal være lidt nemt hos Flammen i Næstved. I vælger selv afhentningstidspunkt, så står maden pakket og klar. Bestil take away i dag.

Du finder os på Jernbanegade 8A, 4700 Næstved. Vores åbningstider finder du nederst på siden, så ved du altid, hvornår du kan hente take away hos os.

Velbekomme

 

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Næstved
Jernbanegade 8A,
4700 Næstved
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger centralt i Næstved.

Der er få 2-timers parkeringspladser bagved restauranten. Derudover er der 284 gratis langtidsparkeringspladser ved banegårdspladsen, ca. 5 min. gang fra restauranten.

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 57

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!