Flammen TakeAway Randers

Flammen TakeAway, Randers

Takeaway fra Flammen i Randers

Kender du følelsen af at have et job, der oftest kræver din fulde og målrettede opmærksomhed hele dagen lang? Eller at det til tider kan være en stor udfordring at finde overskud til både at skulle være fysisk og mentalt til stede med børnene og samtidig sørge for, at aftensmaden bliver serveret til det korrekte tidspunkt? Så kan takeaway fra Flammen i Randers være hjælpen!

Det kan også være, at du bor alene, og derfor ikke altid føler dig oplagt til at skulle forberede flere måltider mad om ugen til blot én person. I sidste ende kan det ofte ende med at resultere i store mængder madspild.

Har du derimod lyst og ønske om at være opmærksom og have fuld fokus på vennerne og veninderne, når de er på besøg i stedet for at være nødsaget til at skulle tænke på eller bekymre dig over selv at skulle opfinde dine egne lækre gastronomiske oplevelser?

Hos Flammen ønsker vi at sørge for, at de sommetider hektiske aftensmadstider bliver en rolig, behagelig og rar oplevelse for alle. Det er ikke altid skrevet i kortene, at du har overskud eller føler for at sidde på en fysisk restaurant, når du har brugt hele dagen på enten at arbejde, studere eller passe børnene. Vi har naturligvis det perfekte alternativ.

I bestiller bare her på siden og vælger selv, hvilket tidspunkt I gerne vil afhente på. Vi har åbent alle dage, så hvis I bliver lækkersultne på en helt almindelig tirsdag, så kig forbi.

Hvad tilbyder Flammen af take-away i Randers?

Med take-away i Randers fra Flammen kan du hente et lækkert og indholdsrigt måltid i dit eget hus under trygge og velkendte rammer. Vi har i vores take-away i Randers åbent alle dage om ugen. Vi kan derfor med stor glæde gøre dine hektiske hverdagsaftener nemmere og mere overskuelige. Samtidig har vi et stort fokus på at opløfte de ellers sommetider kedelige torsdage med en solid madoplevelse hjemme i stuen.

Flammen er en restaurant på rigtig sønderjysk manér. Der skal ikke mangle noget. Det primære og væsentligste for os er, at du som gæst har rig mulighed for at vælge forskellige kombinationer af mad. Der skal nemlig være noget at vælge ud fra til enhver smag og lyst.

Det vil sige, at det er nemt og bekvemt for dig at vælge forskellige retter og måltider fra vores overdådige take-away buffet. Vi bestræber os efter at kunne skabe og være en stor del af dine fremtidige madoplevelser. Se nærmere her, hvilke alternativer du har i vores take-away udvalg:

- Mange forskellige menu kombinationer
- Tilbehør i form af både salat, ekstra kød og desserter
- Sovs og dip til dit foretrukne tilbehør
- Drikkevarer
- Sideretter
- Kødspecialiteter
- Forskellige komplette måltider
- Snackkasser med blandt andet løgringe og chili cheese bites

Ydermere har du mulighed for selv at sammensætte den menu, som du gerne vil servere derhjemme i Randers. Mad ud af huset behøver ikke være kedeligt og ensrettet. Vi ved, at når vi skaber en fleksibilitet for vores gæster, så bliver den brugt og værdsat. Det er altså vores ultimative mål at tilfredsstille dig med en god helhedsoplevelse.

Vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten eller essensen af vores råvarer. Du vil opleve samme smagsoplevelse med vores takeaway i Randers, som du gør i vores fysiske restauranter. Det eneste, du behøver, er at hente maden, hvorefter du kan starte på maden med det samme, når du kommer hjem.

Hvordan fungerer takeaway hos Flammen? 
Flammens takeaway funktion er enkel, simpel og nem at benytte. Du kan med få klik på vores hjemmeside bestille den mad, som du foretrækker. Det gør du ved at besøge vores takeaway Randers side, hvor du snildt kan surfe rundt i de mange forskellige og mulige kombinationer af menuer.

Du kan selv bestille maden via vores platform, hvorefter du kun mangler at hente takeaway i vores fysiske restaurant i Randers. Du har rig mulighed for at fremhæve det ønskede afhentningstidspunkt - så er det altid dig, der er i kontrol. Efter afhentningen vil du naturligvis få en skøn oplevelse af at have bragt den fysiske grillbuffet med hjem i stuen.

Du kan altså vælge at slappe af i sofaen og indtage et fantastisk måltid mad, mens du ser fjernsyn. Eller hvis du forventer en stor mængde gæster til en speciel lejlighed, så vil de aldrig blive skuffede over, at du inviterer på takeaway fra Flammen.

Vi giver ligeledes vores gæster mulighed for at bruge vores mad ud af huset service. Her kan du bruge vores buffet i forbindelse med vigtige og officielle anledninger. Det kunne for eksempel være til fødselsdage, konfirmationer og receptioner. Vi har disse tiltag, så du skal udrette mindst muligt. Du kan nemt værne om dine mange gæster på din store dag. Du kan også se alle vores restauranter over hele landet her.

 Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Randers
Thors Plads 10,
8900 Randers
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger tæt på biografen. Der er mulighed for parkering på begge sider af restauranten. Det koster 6 kr. pr påbegyndt time

 

Vi gør opmærksom på, at restauranten er opdelt i stueetage og 1. sal samt at der to steder i restauranten er niveauforskel i stueetagen.
Skriv venligst en kommentar ved bestilling af bord, hvis en i selskabet er dårligt gående eller sidder i kørestol. 

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 52

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!