Bestil din TakeAway menu hurtigt og nemt online

takeaway bags

Bestil din favoritmenu hurtigt og nemt online. 

I vores TakeAway kan du blandt andet bestille Go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Du kan endda blande din helt egen TakeAway favorit-menu. 

Har du snart fødselsdag?
Så vil vi gerne give en lille gave.
Vi giver nemlig GRATIS SOFTICE ved afhentning af TakeAway på din fødselsdag, til dig og dem du bestiller til.  Læs mere her. 
Vælges "Fødselsdags-softice" gør vi opmærksom på, at du IKKE skal vælge ekstra softice, da alle på din ordre vil modtage 1 gratis softice.

Du kan læse om vores ekstra forholdsregler og procedurer vedr. rengøring, afstand, desinficering her.  

 

Det historiske forløb som take-away har haft, kan både blive kategoriseret som langt, interessant og spændende. Med andre ord er det hverken et nyt begreb eller opfindelse, som i dag har en stor betydning for restauranternes eksistens og udvikling. På trods af at take-away har været flittigt brugt i en længere periode i forskellige slags kulturer og lande, så er det et koncept, der holder ved.

Hos Flammen er take-away vores ultimative løsning for dig, når du ikke føler lysten, tiden eller behovet for at lave mad. Her er det optimalt at bestille mad fra vores fysiske restauranter. Vi sørger for, at der altid er noget til enhver smag, hvorfor menuen er varierende, indholdsrig og næringsrig. For eksempel indeholder vores dejlige mad:

- Minimum 3 forskellige forretter der på god manér starter hele oplevelsen
- Minimum 15 slags kød med højt fokus på unikke specialiteter
- Minimum 50 forskellige varianter i salatbaren som det sunde alternativ
- Minimum 10 slags varmt tilbehør, en perfekt sidemakker til dit foretrukne protein

Find ud af, hvor i landet vores mange restauranter holder til. Her er du og dine gæster naturligvis altid velkomne til at komme på besøg, når I vil have det komplette og fulde udvalg af vores menu. Vi giver dig nemlig ikke kun en god oplevelse, når det kommer til at bestille mad. Vi kombinerer det ligeledes med en rar, behagelig, sjov og autentisk atmosfære.

Vi forstår dog godt, hvis overskuddet også skal være på plads, før du begiver dig ud på en restaurant for at få en unik oplevelse. Prøv derfor vores smarte koncept og bestil mad online, hvorefter du kan nyde dejlig take-away i din egen private boble.

Bestil mad fra Flammens fantastiske takeaway univers

Når du bestiller mad gennem vores takeaway, så er der nogle forskellige muligheder, som vi har valgt fra vores grillbuffet. Vi anerkender dog, at lysten og smagsløgene kan være forskellige, hvorfor udvalget er bredt. Ligeledes kan behovet også være varierende alt efter, hvilken situation du står i. Udvalget byder for eksempel på:

- Forskellige slags drikkevarer
- Friskbagt brød med mulighed for at tilkøbe smør
- Sprøde snackkurve til at vække appetiten
- Friske og sunde salater som sundt tilbehør
- Saftigt og mørt kød med fokus på unikke specialiteter
- Varmt og sprødt tilbehør af forskellige karakter
- Kombineret og komplette madretter
- Syndige, lækre, kølige og søde desserter
- Indholdsrig pastasalat som smagfuldt tilbehør
- Forskellige slags dip til for eksempel pommes fritter
 - Sovs med varierende smag til blandt andet dit foretrukne stykke kød

Flammen har også gjort det nemt for dig, som ikke har behov for at sammensætte din egen menu. Du har nemlig rig mulighed for at vælge imellem forskellige slags retter, der allerede er sammensatte menuer til dig og dine gæster. Hertil kan du også tilkøbe varianter, hvis du har et ønske om dette. 

Sådan får du et varieret måltid fra Flammen hjem i stuen

Takeaway er et perfekt alternativ til dig, da det stadig er et meget moderne, aktuelt, nemt og bekvemt koncept at benytte sig af. Hos Flammen har du mulighed for at opleve mad, du både kan bruge til den rutineprægede og kedelige hverdag, samt til den lidt mere festlige og højtidelige weekend. Vi ser frem til at være det perfekte punktum gennem vores mad hjemme hos jer. Bestil mad allerede i dag.

Vi ønsker selvfølgelig at være en behjælpelig faktor i vores kunders liv. Derfor kan du nemt og bekvemt med få klik bestille mad, som du kan nyde sammen med dine nærmeste i hyggelige og trygge rammer. Det er derfor nemt at få et varieret måltid med hjem i stuen fra Flammens store grillbuffet.

Det er som sagt ikke kun i den mindre skala, at vi kan spille en hovedrolle for dig og dine gæster. Vi leverer nemlig også mad ud af huset til større arrangementer. Står du derfor overfor en stor mærkedag, hvor du inviterer mange menneske? Så kan vi stå for maden, så du i stedet kan værne om og have fuld opmærksomhed på de andre vigtige ting på, hvad der enten kunne være en konfirmation, en rund fødselsdag, barnedåb eller reception.

 Velbekomme.

dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!