Børn u/12 år spiser for 49,- hver søndag

Kæmpe grillbuffet hver aften med min. 15 forskellige slags kød

Bestil din TakeAway menu hurtigt og nemt online

Velkommen til Restaurant Flammen Aalborg

Vi er den nordligste Flammen-restaurant. I danske breddegrader gør det dog hverken noget ved temperatur eller luftfugtighed. Til gengæld har vi noget helt særligt her i vores restaurant. Vi ligger nemlig i den gamle Bio 5, hvilket gør, at vi bor i en smuk gammel bygning med sjæl og historie. Vi glæder os meget til at tage imod jer i vores hyggelige restaurant. 

Joakim Jakobsgaard Restaurantchef Odense
Joakim Jakobsgaard
Bestyrer, Restaurant Flammen Aalborg

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Aalborg
Østerågade 27,
9000 Aalborg
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i centrum af byen overfor John Bull Pub og skråt overfor Burger King.

Der er ingen p-pladser tilknyttet til restauranten, men der er, mod betaling, mulighed for at parkere ved Salling på Nytorv 9, ca. 200 meter fra restauranten eller ved Q-park på Strandvejen 11.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag: 12.00 - 20.00
 • Fredag: 12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag: 09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 68

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4535266368 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Aalborg? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • grill buffet salatbar

  Buffet

  Vores lækre buffet bliver passet og plejet af vores dygtige medarbejdere. Opfylderne sørger for at de 50 salatvarianter og 10 varme retter er fyldte og udskærerne sørger for at du får smagt nogle af de 15 slags kød, vi har på grillen. Velbekomme.
  Læs mere
 • Plads til store selskaber

  Selskaber

  Store selskaber er ingen problem her hos Flammen i Aalborg. Vi har en af Danmarks største Flammen-restauranter med plads til 430 gæster, og det giver os gode muligheder for at finde en god plads til jer. Giv os et ring eller et skriv, så finder vi den helt rigtige løsning for jer.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Hvis I skal holde et arrangement i Aalborg med virksomheden, vennerne eller familien, så kontakt os endelig for mulighederne. Vi er rigtig gode til arrangementer, og vores store udvalg i buffeten gør, at vi kan mætte langt de fleste munde. Vi glæder os til at se jer.
  Læs mere
 • Flammen dækket til fødselsdag - gavekort

  Gavekort restaurant

  Vil du gerne give et gavekort til en du har kær og skal det indeholde god mad, en god aften i godt selskab, så er et gavekort til restaurant Flammen Aalborg måske den helt rigtige gave. Vi vil i hvert fald gøre vores for at der bliver serveret god mad og at de heldige modtagere af gavekortet får en hyggelig aften.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Aalborg

  Leder du efter et godt spisested i Aalborg, kan vi tilbyde dig en lækker grillbuffet med noget for enhver smag. Her får du en god oplevelse, uanset om du kommer alene, med kæresten eller hele familien. Vi glæder os til at se dig i vores spisested i Aalborg.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag og hvor man på god sønderjysk manér bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt), uden at det har kostet en bondegård. Tag derfor trygt familien med på vores familierestaurant i Aalborg.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Tag venner, familie eller forretningsforbindelser med ud at spise på flammen Aalborg. Vores buffet med mindst 15 forskellige slags kød og store salat buffet, sørger for at der er noget som alle kan lide. Ud over vores store grill- og salat-buffet kan du naturligvis både få øl, vand og vin, kaffe og dessert mm.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Aalborg

  Restaurant Flammen Aalborg er som vore andre restauranter en buffet restaurant. Vi serverer altså ikke à la carte, men tilbyder mange forskellige kødudskæringer, stor salat- og tilbehørsudvalg. Du kan sammen med vores grillmaster, selv vælge dine foretrukne udskæringer direkte fra grillen.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Aalborg

  Hos Flammen kan vi, som noget helt særligt, nu også tilbyde at åbne restauranten op til frokost for virksomheder, når I er min. 50 personer, der ønsker at holde et møde eller et firmaarrangement i hyggelige omgivelser. Vi har naturligvis også muligheder om aftenen til jeres firmaarrangement. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov og ønsker.

Restaurant Flammen i Aalborg: Få et godt måltid

Når du fremhæver den fjerdestørste by i Danmark, Nordens Paris og Region Nordjyllands hovedstad, så er der vist ingen tvivl om, at du snakker om en helt særlig by. Der er selvfølgelig tale om Aalborg. Spændende attraktioner, flotte hoteller, behagelig atmosfære, ikonisk puls og utallige restauranter i Aalborg gør byen til et attraktivt sted.

Det er en lokation, der rummer alt lige fra mange forskellige slags erhvervspladser i den private sektor til den offentlige. Ligeledes betragtes Aalborg som en energisk universitetsby, som ligeledes giver anledning til et ungt miljø. Ud fra dette er det ikke svært at konstatere, at der i Aalborg der plads til alle.

Du kan for eksempel invitere dig og dine nærmeste på besøg i vores fysiske Flammen restaurant i Aalborg. Se mere om vores restauranter rundt i landet, så du kan finde en i nærheden af dig. Her glæder vi os til at byde dig velkommen, hvor vi sørger for, at du blot skal bestille maden med drikkevarer og derefter tage godt for dig i vores kæmpe grillbuffet. Du kan blandt andet møde en buffet fyldt med:

 • Minimum 3 varianter af forretter til at starte oplevelsen på
 • Minimum 15 slags kød med højt fokus på unikke specialiteter
 • Minimum 50 forskellige varianter i salatbaren til at imødekomme det sunde alternativ
 • Minimum 10 slags varmt tilbehør med dertil sovs og dip af forskellige karakter

Der findes mange forskellige restauranter i Aalborg centrum. Hos vores restaurant i Aalborg kan du opleve ikke kun en god og solid gastronomisk oplevelse. Vi kombinerer ligeledes med en stor portion god kundeservice i vores behagelige, rare og milde atmosfære. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i vores restaurant i Aalborg, så du kan nyde maden og føle dig tilpas.

Takeaway muligheder fra vores Flammen restaurant i Aalborg

Leder du efter gode spisesteder i Aalborg? Prøv at bestil vores take-away. I alle vores restauranter bestræber vi os på, at der er mad i grillbuffeten af forskellige slags karakter. På den måde er der altid noget til enhver smag og lyst. Det er nemlig helt naturligt, at du har varierende og individuelle smagsløg. Ligeledes afhænger lysten og behovet for mad også af dit humør. Derfor sørger vi for, at der altid er noget, der passer til dig og dine gæster.

Du har mange muligheder, når det kommer til take-away i Aalborg. Vores buffet indeholder forskellige ikoniske, klassiske og smagfulde udsnit fra vores fysiske grillbuffet i restauranterne. Du kan her få en kort indsigt i, hvad vores take-away univers byder dig på:

 • Forskellige varianter af salater til den sunde mund
 • Friskbagt brød med en sprød skorpe og blødt midtpunkt
 • Almindeligt smør eller kryddersmør for særlig smag
 • Desserter, der er kølende, søde og syndige
 • Indholdsrig og cremet pastasalat som det ultimative tilbehør
 • Sprøde snackkurve med blandt andet chili cheese bites eller løgringe
 • Smagfuld sovs og dip af forskellige karakter
 • Forskellige varianter af spændende drikkevarer
 • Forskellige og helstøbte madretter
 • Varmt, lækkert og næringsrigt tilbehør til dit protein

Udover at du selv kan sammensætte din favoritpakke med hvad end du ønsker og har behov for, så kan du effektivisere hverdagen endnu mere. Simpelt ved at vælge en af de allerede færdige menuer. Du vil nemlig bruge mindre tid og færre kræfter på at skulle lede efter det rette tilbehør. Det klarer vi for dig. Der er rig mulighed for at tjekke vores take-away udvalg ud i de forskellige restauranter.

Ydermere tilbyder vi at stå for maden til dit næste større arrangement. Vi kan nemlig både håndtere de små og store forsamlinger med vores grillbuffet. Det kunne for eksempel være til den kommende konfirmation, den næste runde fødselsdag eller den hyggelige barnedåb.

Sådan fungerer Flammens smarte takeaway koncept

Vores online platform er vores hellige univers, hvor du kan surfe rundt i vores menuer og madretter. Her kan du som sagt selv skabe dit måltid ud fra ønske, lyst og behov. Når du bestiller mad fra vores spisested i Aalborg, så skal du netop fremhæve dit foretrukne afhentningstidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at maden er klar, når du kan afhente måltidet.

Det er altså en effektiv, nem og bekvem proces, når det kommer til at skaffe mad til bordet derhjemme hos os. Og du skal ikke bekymre dig om mængden af mad, da vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller kvantiteten af vores madretter. Det er nemlig væsentligt for os, at du derhjemme bliver efterladt med en smagfuld og mættende følelse efter måltidet fra restaurant Flammen.

Så tror vi nemlig også på, at vores kunder kommer tilbage, når behovet for take away igen bliver en nødvendighed. På den måde kan du fokusere på de vigtige opgaver for, at din hverdag går op i en højere enhed.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!