Sommerferiekampagne born49 Sommerferietilbud

BØRN U/12 ÅR SPISER TIL 49 KR. INKL. FRI SOFTICE FRA 27. JUNI - 14. AUGUST*

 

*Læs mere

BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

BØRN U/12 ÅR SPISER FOR 49,- INKL. SOFTICE I SOMMERFERIEN

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Velkommen til Restaurant Flammen Esbjerg

Her ligger vi i det imponerende indkøbscenter Broen. Vi flyttede herover, da Broen åbnede, og det er vi rigtig glade for. Vi har fået os en hyggelig restaurant i den velkendte Flammen-stil med dæmpet belysning, spændende antikviteter og små hyggekroge. Vi glæder os meget til at se jer her i Flammen Esbjerg, og vi vil gøre vores allerbedste til, at I får en skøn aften i vores restaurant.

Annica ESbjerg
Annika Birkegren
Bestyrer, Restaurant Flammen Esbjerg

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Esbjerg
BROEN Shopping 20,
6700 Esbjerg
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i BROEN Shoppings stueplan imellem indgangene mod Jernbanegade.

Der er 4 timers gratis parkering på taget. Husk blot at stille p-skiven.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 76

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4535266376 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Esbjerg? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Hvis I har en god appetit med jer, så kig forbi vores kæmpe grillbuffet, der byder på 15 forskellige slags kød, 50 varianter på salatbaren og en lækker varm buffet med forskellige kartofler, varmt tilbehør og en masse andet lækkert, der kan mætte de fleste munde.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Skal I holde et selskab i familien, med firmaet eller med en flok gode venner? Så har vi masser af muligheder for at skabe de bedste rammer om et hyggeligt selskab. Vi har både plads til store og små selskaber, så give os endelig et ring, så finder vi ud af noget.
  Læs mere
 • 45 59 ar FB

  Arrangementer

  Vi bliver tit kontaktet, når en stor dag nærmer sig. Det kan være et guldbryllup, en konfirmation eller en julefrokost. Vi elsker arrangementer og vi vil gøre vores bedste for, at I får en rigtig hyggelig aften, som I forhåbentligt vil huske i mange år.
  Læs mere
 • Flammen dækket til fødselsdag - gavekort

  Gavekort restaurant

  Giv en hyggelig aften i gave. Hvem ville ikke blive glad for en aften, hvor der er tænkt på det hele og ingen skal bekymre sig om opvasken? Og så endda sammen med nogen, man holder af. Køb et gavekort online og vælg enten selv at printe, eller få det tilsendt. Du kan selvfølgelig også købe et gavekort i vores restauranter.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Esbjerg

  Leder I efter et spisested i Esbjerg med lidt for enhver smag? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Med vores store grillbuffet med 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i salatbaren finder I helt sikkert noget, hvad end I er afsted på date, afsted med hele familien eller i en vennegruppe.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en familieejet restaurant fra Sønderjylland. Familien ønskede at skabe en hyggelig familierestaurant, hvor man på sønderjysk bliver richte godt sat (rigsdansk: rigtig godt mæt), uden at det har kostet jer en hel bondegård. Vores buffet byder på et kæmpe udvalg af retter for både store og små.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Skal du ud at spise i Esbjerg? Tag vennerne, familien eller kæresten med ud at spise på Flammen. Start aftenen med nogle af vores lækre forretter, fortsæt derefter i vores store buffet med masser af kød på grillen, varmt tilbehør og en kæmpe salatbar. Slut aftenen af med en af vores desserter, som all-you-can-eat softice.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Esbjerg

  Restaurant Flammen Esbjerg er vores vestligste restaurant. Restauranten bor inde i shoppincenteret Broen, hvor vi flyttede hen, da centeret kom til byen. Ligesom vores andre restauranter, er Esbjerg-restauranten indrettet med lidt dæmpet belysning, antikviteter og vores helt unikke Flammenhygge.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Esbjerg

  Hvis I skal have en forretningsfrokost i Esbjerg, så har vi, som noget helt særligt, nu også muligheden for at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres møde eller firmaarrangement i vores hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 50 personer. Hvis det lyder spændende, så ring endelig til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov. Vi har naturligvis også muligheder til jeres firmaarrangementer om aftenen.

Esbjergs skønne restaurant Flammen

Med sin fantastiske beliggenhed danner vores restaurant i Esbjerg rammerne for nærvær, hygge og gode stunder med familie, venner eller kollegaer. Esbjerg er fuld af skønne spisesteder, men vi er af den opfattelse, at vi udmærker os på vores fantastiske grillbuffet, vores velkendte atmosfære og ikke mindst vores varierede udvalg, der kan mætte alle munde.

Vores skønne Restaurant Flammen i Esbjerg er placeret i det rummelige shoppingcenter Broen, som byder på aktiviteter og underholdning for hele familien. Når alle er kørt trætte og maverne rumler efter god mad, så står vi klar i restauranten med et bredt, indbydende og mættende udvalg, så børn såvel som voksne kan fylde tallerkenen, indtil du ikke kan spise mere.

Restauranten for alle

Hvis du, din familie eller hele vennegruppen er på jagt efter en restaurant, hvor der er noget for enhver smag, så er vores restaurant i Esbjerg et rigtig godt bud. Vores brede udvalg gør det let og overskueligt at finde noget, som alle kan være med på.

Tag vennerne, familien eller kæresten under armen og sæt kurs mod Esbjergs hyggeligste restaurant. Du kan vælge at starte jeres aften med nogle af vores velsmagende forretter, inden du kaster dig over vores store og indbydende buffet fuld af lækkert kød fra grillen, varmt tilbehør og ikke mindst vores kæmpe salatbar, som rummer noget for alle.

En restaurant for hele familien

Historien bag Restaurant Flammen strækker sig mange år tilbage, hvor ideen om en familierestaurant blev iværksat og gjort til virkelighed. Konceptet bag vores restaurant - både i Esbjerg såvel som på de resterende restauranter - er at sikre, at rammerne er sat for nærvær i hyggelige omgivelser, mens hele selskabet nyder godt af maden, der altid står klar i buffetten.

I vores restaurant finder du blandt andet:

 • 15 forskellige slags kød på grillen
 • 10 typer varme retter og varmt tilbehør 
 • 50 varianter i den indbydende salatbar

Med vores store, velsmagende udvalg i buffeten behøver du ikke vente på, at maden kommer til dig. I vores restaurant er maden altid klar, så du undgår at spilde tiden på at vente, men i stedet kan nyde samværet med venner, familie eller kollegaer. Det brede udvalg byder på retter for både store og små, så alle munde mættes. 

Spisestedet til alle anledninger 

Vores restaurant er ikke kun skabt med et formål om at rumme familien - vi nyder nemlig også at danne rammerne for hyggelige arrangementer, hvad end det er en julefrokost, en fødselsdag, firmafest eller noget helt fjerde.

Vores hyggelige indretning i restauranten gør det ideelt at samle dem, du ønsker til dit næste arrangement. I Esbjerg bestræber vi os altid på at servicere gæsterne så hurtigt som muligt, så du kan nyde og udnytte tiden på den måde.

Du kan på vores hjemmeside læse meget mere om arrangementer på Restaurant Flammen i Esbjerg. Ønsker du at blive klogere på mulighederne for at afholde dit næste arrangement i vores restaurant, så kan du fange os på 35266376.

Restauranten til din næste fest

Fester er fedt - og hvis du mangler et selskabslokale til din næste fest, så har du nu muligheden for at holde selskabet på Restaurant Flammen i Esbjerg. Vi hylder nærværet og kan samle op til cirka 500 gæster - derfor har vi i vores restaurant plads til både mindre såvel som større selskaber, hvad end det er en fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller en julefrokost. 

All Inclusive

Når du holder din næste fest hos os, så har du mulighed for at tilkøbe vores tilbud All Inclusive. Med dette tilbud får du vores enestående grillbuffet, en forret og en velkomstdrink og naturligvis også fri øl og sodavand, vand, the, kaffe og rød- og hvidvin. Afslutningsvis følger der også en skøn dessert med.

Ønsker du at forkæle dine gæster uden selv at skulle røre en finger, så finder du her mere om vores selskabsarrangementer på restauranten i Esbjerg.

Esbjergs bedste forretningsfrokost

Forretningsfrokost betyder ikke nødvendigvis hurtige løsninger og ventetid på maden, som kunne være brugt effektivt på mødet eller firmaarrangementet. Som noget helt særligt tilbyder vi på vores restaurant i Esbjerg at åbne op til frokost, hvis du ønsker at holde mødet i vores hyggelige omgivelser.

Det eneste, vi kræver fra dig er, at I er minimum 50 personer, der har lyst til at samles i vores skønne restaurant - så skal vi nok klare resten. Ringer du til os, så finder vi den løsning, der giver mest mening for dig.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!