BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

HVER SØNDAG SPISER BØRN U/12 ÅR TIL 49,- INKL. SOFTICE

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Restaurant Flammen Herning

Søndergade

Velkommen til Restaurant Flammen i Herning

Her ligger vi i hjertet af Jylland. Vi bor dejligt centralt i Herning med gode muligheder for parkering og transport. Så hvis man nu planlægger en hyggelig aften med en tur i biffen eller en koncert, kan man nemt starte eller slutte i vores restaurant. Vi håber, I vil få en rigtig hyggelig aften her i vores restaurant. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at I ikke mangler noget.

Laerke GM Herning
Lærke Uhd
Bestyrer, Restaurant Flammen Herning

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Herning
Søndergade 15,
7400 Herning
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i byens centrum mellem stationen og gågaden.

Der er parkering på gaden foran restauranten på Søndergade, med en to-timers begrænsning mellem kl. 8.00 og 18.00 (ubegrænset parkering uden for disse timer).
Du kan også parkere på den store parkeringsplads bag restauranten og biografen, med en tre-timers begrænsning mellem kl. 8.00 og 18.00 (ubegrænset parkering uden for disse timer).

Åbningstider

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
  • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

BUFFETEN LUKKER 

 • Søndag - Torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og Lørdag: Kl. 21.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 54

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223354 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Herning? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Skal I være helt mætte i aften? Så kig forbi vores kæmpe buffet, som byder på lækre varme retter, der har noget for både børn og voksne. Vi har altid min. 15 slags kød på grillen og 50 varianter i salatbaren, så I kan lave lige den blanding af varme retter, kød og salat, som passer bedst til jeres smag.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Her i Herning elsker vi selskaber. Skal I på firmatur, skal I holde kobberbryllup eller skal hele vennekredsen samles før første gang i mange år? Så har Flammen noget for enhver smag. Og vi finder helt sikkert en rigtig hyggelig plads til jer, hvad end I er et stort eller lille selskab. Vi glæder os til at se jer.
  Læs mere
 • 45 59 ar FB

  Arrangementer

  Vi har tit både store og små arrangementer her i restauranten og det plejer altid at være rigtig hyggeligt. Vi kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige sted at sidde i restauranten, så I enten kan sidde lidt for jer selv, eller måske tæt på buffeten. I ringer bare.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Skal en du holder af have en rigtig god gave? Vil du også selv gerne være en del af gaven? Så giv et gavekort til Restaurant Flammen. Så sørger vi for en hyggelig aften, hvor I bliver mætte og forhåbentligt rigtig glade. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste til, at I får en rigtig hyggelig aften. Køb gavekort online eller i restauranten.
  Læs mere
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Herning

  Skal du ud at spise, så har vi et godt spisested i Herning til dig. Om du kommer alene, tager kæresten med, hele familien eller I skal på tur med firmaet, så finder vi en god plads til jer. Vores grillbuffet byder på noget for enhver smag og I kan derfor nemt vælge vores restaurant som spisested til jeres aften.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er et sted for hele familien. Vores store udvalg i buffeten gør, at vi har retter til både de store og de små. Selv de kræsne plejer at finde noget i vores grillbuffet. Børnene kan få et aktivitetshæfte til underholdning, mens I spiser. Vi har selvfølgelig også højstole til de helt små. Vi ses i vores familierestaurant i Herning.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Tag kæresten, vennerne eller forretningsforbindelser med ud at spise på Flammen Herning. Vores lækre grillbuffet står klar fra kl. 17 og I skal derfor ikke sidde og vente på maden. Buffeten byder på lidt til enhver smag og chancerne for at blive mætte er rigtig store. Vi glæder os til at se jer
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Herning

  Restaurant Flammen Herning er som vores andre restauranter en rigtig god buffet restaurant. Vi serverer ikke à la carte, men har til gengæld et kæmpe udvalg både på grillen, i den varme buffet og i salatbaren. Så hvis I skal på restaurant i Herning, så kig forbi Flammen. Vi glæder os til at se jer
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Herning

  Hos Flammen i Herning har vi, som noget helt nyt, mulighed for at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres næste firmaarrangement eller møde i hyggelige Flammen-omgivelser. Vi åbner gerne restauranten op, når I er min. 50 personer afsted. I ringer bare på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne – selvfølgelig også, hvis I skal afsted om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så tøv ikke med at ringe med spørgsmål.

Hernings herlige restaurant Flammen

På Heden forstår vi vigtigheden af god mad, hyggelige omgivelser og ikke mindst optimal udnyttelse af tiden. Derfor er vi hos Restaurant Flammen i Herning altid klar til at tage imod dig og dine kompagnoner, når sulten skal stilles.

Hele konceptet med vores skønne spisested er, at det skal være overskueligt og overkommeligt at spise sig mæt i god og velsmagende mad. Derfor får du hos os altid: 

 • … et varieret udvalg i den skønne salatbar
 • … mindst 15 forskellige slags kød på grillen
 • … børnevenlige retter som lasagne, pommes frites og nuggets
 • … forskelligt tilbehør og saucer 

Spisestedet med noget for alle 

Hvad end du og resten af flokken måtte have af præferencer, så garanterer vi, at du hos Restaurant Flammen i Herning kan få noget lækkert at spise og gå mæt og tilfreds fra restauranten.

I vores store buffet har vi altid mange varianter af kød på vores grill. Her vil I blive mødt af vores kompetente udskærere, der altid står klar til at præsentere de lækre og velsmagende udskæringer og typer af kød, du kan vælge imellem.

Ud over udvalget af kød, kan du altid regne med, at vi har en lækker og frisk salatbar bestående af op til 50 forskellige slags salat og tilbehør, så der er noget for enhver smag - både for store såvel som for små.

Dit familievenlige spisested

Det kan nogle gange være svært at forene familieliv og kvalitetstid, hvis der er små munde, der skal mættes i en fart. Derfor har vi naturligvis også tænkt på de små, når sulten skal stilles.

Buffeten i Herning byder blandt andet på kyllinge nuggets og pomfritter, så der altid er noget for de små, så de ikke går sultne og tvære herfra. Mens sulten stilles hos de små, kan de voksne udnytte tiden til at udforske den store, indbydende buffet.

Du kan roligt regne med, at vores imødekommende og fantastiske personale altid arbejder på højtryk for at holde buffeten frisk, indbydende og lækker, så du mødes af veltilberedte råvarer og retter.

Ønsker du at besøge vores spisested i Herning, anbefaler vi, at du bestiller bord på forhånd, således at du ikke går forgæves. Du kan booke bord lige her, så du er sikker på, at vi har plads til dig og din familie.

Et spisested til forretningsmøderne

Ønsker du at spice forretningsfrokosten op? Så kan vi hos Restaurant Flammen i Herning nu tilbyde at åbne spisestedet op til frokost, så du kan holde det næste firmaarrangement eller forretningsmøde i vores hyggelige restaurant. Når omgivelserne er i top, optimeres arbejdsprocessen bestemt også.

Hvis I er minimum 50 personer, der har lyst til at nyde frokosten i vores restaurant, så klarer vi resten, så I roligt kan læne jer tilbage og koncentrere jer om arbejdet.

Vi ønsker altid at imødekomme dine behov, så hvis du ønsker at gøre frokosten til et aftenarrangement, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Giv os et kald på 69663417 for at høre om mulighederne; tøv endelig ikke med at give os et kald, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan imødekomme dine ønsker og forespørgsler.

De ultimative omgivelser til arrangementer

Er du på jagt efter de perfekte omgivelser til dit næste arrangement? Hvad end det er et privat arrangement eller et firmarelateret arrangement, så er Restaurant Flammen det oplagte valg.

Vores skønne spisested emmer af hygge og nærvær, så du kan være sikker på, at stemningen altid er sat for en vellykket aften. Med vores skønne og indbydende buffet er det nemt for dine gæster helt selv at vælge, hvad de har lyst til at spise. Ventetiden på drikkevarer er kort og buffeten er klar, når I er.

Spisestedet til selskaber

Hvis du elsker at være vært for selskaber, men hader forberedelser og oprydning, så er vores spisested i Herning det oplagte valg for din næste fest. Vi har 280 pladser i vores restaurant og har derfor rig mulighed for at skabe et rum for dit selskab - store selskaber såvel som små.

Indretningen i vores restaurant gør det muligt at lave en hyggekrog, hvor du får mulighed for at sidde en smule afskærmet, således at du ikke føler dig forstyrret af restaurantens resterende gæster.

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvorvidt vores spisested kan danne rammerne for dit næste arrangement, så kan du altid ringe til os eller læse mere her om mulighederne for selskaber på Restaurant Flammen i Herning.

 

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!