Sommerferiekampagne born49 Sommerferietilbud

BØRN U/12 ÅR SPISER TIL 49 KR. INKL. FRI SOFTICE FRA 27. JUNI - 14. AUGUST*

 

*Læs mere

BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

BØRN U/12 ÅR SPISER FOR 49,- INKL. SOFTICE I SOMMERFERIEN

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Velkommen til Restaurant Flammen i Kolding.

Lige her i vores skønne restaurant på Haderslevvej startede hele Flammen. Vi er lidt stolte af at være den allerførste Flammen-restaurant. I dag ligger vi stadig samme sted, og selvom små ting ændrer sig, så kører vi stadigvæk med samme ånd, som da vi startede. Vi vil rigtig gerne give jer en god oplevelse her på den første Flammen-restaurant, og vi vil gøre vores allerbedste for, at I går glade herfra.

Frederik kolding
Frederik Kristensen
Bestyrer, Restaurant Flammen Kolding

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Kolding
Haderslevvej 145,
6000 Kolding
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger lige overfor Netto, lige ved krydset og overfor Q8-tanken.

Der er få parkeringspladser i baggården bag ved restauranten. Kør ind ad den lille sidevej, hvor der er et skilt ved fortovet, hvorpå der står "Auto Mester".

Der er også mulighed for parkering lige overfor restauranten ved Netto, vælger man at holde derovre, må man holde der 1 time (husk p-skiven).

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 61

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4535266361 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Kolding? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Kolding er byen som huser Danmarks allerførste Flammen-restaurant. Vi har buffeten der har lagt model for resten af Flammens buffeter. Her kan du altid regne med minimum 15 slags kød på grillen, 50 varianter i vores salatbar og lækre varmeretter, der passer til de forskellige typer kød.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Skal I holde et selskab i Kolding? Så har vi rigtig gode muligheder at tilbyde. Vi har tit besøg af både store og små selskaber i form af fødselsdage, firmafester, kobberbryllupper eller en god venneflok. Vi har plads til de fleste og her er der ingen der skal sidde og vente på maden.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Hvis I skal holde et arrangement, enten i form af en familiefest, en julefrokost eller noget helt tredje, så giv os et ring, så finder vi den helt rigtige løsning til jer. Vi elsker arrangementer og vi vil gøre vores allerbedste for, at I får en rigtig god aften, som I vil huske.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Vil du gerne give et gavekort til en ven, din kæreste eller til alle medarbejderne, så er du kommet til det rigtige sted. For hvem vil ikke være glad for et gavekort til restaurant? Køb det online her på hjemmesiden eller køb det i din lokale Flammen-restaurant. Vi vil gøre vores bedste for, at I får en hyggelig aften.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Kolding

  Mangler I et godt spisested i Kolding med en stor buffet, der byder på retter for enhver smag, så kig forbi Flammen i Kolding. Vi har et spisested med plads til alle. Så hvad end I skal afsted med familien, på firmatur eller I skal afsted med hele familien, så finder I en buffet restaurant med et stort udvalg hos os
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en familierestaurant, der byder på retter for de helt små og de store og alle derimellem. Vi har selvfølgelig højstole, så alle kan sidde med ved bordet. Hvis der skal lidt underholdning til de små, så har vi aktivitetshæfte, som nok skal hjælpe jer til en hyggelig og afslappende aften.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Tag familien, vennerne eller forretningsforbindelserne med ud at spise på Flammen Kolding. Vi har en kæmpe buffet med mindst 15 forskellige slags kød og 50 varianter i salatbaren og 10 varme retter, så finder I helt sikkert noget for alle i selskabet. Vi glæder os til at se jer.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Kolding

  Restaurant Flammen Kolding er vores første Flammen-restaurant og har derfor lagt rammerne for alle vores restauranter, både når det handler om indretning og buffeten. Indretningen er hyggelig med dæmpet belysning og antikviteter, som sammen giver en rigtig god krostemning.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Kolding

  Som noget nyt, kan vi tilbyde din virksomhed at åbne vores restaurant i Kolding op til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement hos os. I skal bare være minimum 50 personer, så åbner vi gerne op. I ringer bare på 6966 3417 mellem kl. 13-17, for at høre om mulighederne – selvfølgelig også, hvis I skal afsted om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov.

Besøg den originale Flammen restaurant i Kolding

Lige her, i vores skønne restaurant på Haderslevvej, udsprang det store Flammen eventyr fra. Vi er ret så stolte af at være den allerførste Flammen restaurant. I dag ligger vi stadig det samme sted. Selvom små ting har ændret sig, kører vi stadigvæk med den samme passionerede ånd, som da vi startede. Vi stræber efter at levere fantastisk værtskab, og vi vil gøre vores allerbedste for, at du kan gå glad og dejlig mæt herfra.

Oplev den bedste grill buffet hos Flammens restaurant i Kolding

Hvad siger du til all you can eat grill buffet? Hvad med masser af saftigt kød? Lyder det som noget for dig, er Restaurant Flammen i Kolding måske et oplagt sted at tage hen. Med vores store menu kan du få lige det, som hjertet og maven begærer. Vi sørger for godt værtskab og rigeligt med smagfuldt mad til dig. Spis dig dejlig mæt hos os, uden at det koster en bondegård.

Vælger du at besøge Restaurant Flammen, kan du se frem til:

 • Altid mindst 15 slags kød tilberedt over grill
 • Altid 3 udvalgte forretter fra vores forret-menu 
 • Minimum 50 muligheder for at lave en lækker salat
 • Mindst 10 forskellige varme retter og 3 typer sauce
 • Et stort udvalg af drikkevarer til at slukke tørsten

Har vi vækket din appetit? Bestil dit bord hos Flammen i Kolding her, og kom forbi Haderslevvej 145 i Kolding for en hyggelig aften med dejlig grillmad for alle. 

Bestil mad ud af huset fra vores restaurant i Kolding

Som noget helt specielt for Kolding, tilbyder vi mad ud af huset fra vores Flammen restaurant i Kolding. Skal du holde et arrangement, hvor du har brug for noget nemt og lækkert? Holder du for eksempel konfirmation, fest, reception eller andet? Ved at lade Flammen i Kolding stå for maden, kan du få mere tid til dine gæster og slippe for den besværlige madlavning.

Du kan få vores varme grillmenu leveret direkte til døren, eller du kan afhente det hos Skovvangen 57 i Kolding. Du får din mad i flotte anretninger, og vi sørger for, at det holder sig varmt i op til tre timer. Selvom du ikke lige bor i nærheden, har du derfor også mulighed for, at få maden leveret til dit arrangement. Du kan læse mere om levering her. Bestilling er beregnet til et selskab på mindst 20 personer.

Det gode og store udvalg er der ikke skåret ned på. Du har stadig rig mulighed for at vælge blandt en masse skøn mad fra vores restaurant i Kolding. Du kan sammensætte din egen lækre grillmenu, som består af:

 • 3 slags smagfuldt kød
 • 2 slags tilberedte kartofler
 • 1 slags hjemmelavet sovs
 • 2 slags sunde salater
 • 1 slags dressing 

Hvis du vil have mere mad til dine gæster, kan du naturligvis også få det. Du kan nemlig tilkøbe forretter, ekstra kød og søde desserter. 

Du behøver dog ikke at bestille de store anretninger for, at du kan nyde vores velkendte grillbuffet hjemme hos dig selv. Vi tilbyder naturligvis også muligheden for, at du kan bestille vores grillmad som take away. Her kan du blandt andet vælge mellem en bland selv menu med dine favoritretter fra Flammen, samt lækre menuer med udvalgt kød, kartofler og tilbehør.

Du kan blive godt mæt derhjemme med take away fra Flammens restaurant i Kolding. Du kan bestille take away i Kolding her.

Få en skøn aften hos et af de populære spisesteder i Kolding

Leder du efter spisesteder i Kolding, hvor du kan holde dit arrangement eller fødselsdag på? Restaurant Flammen i Kolding er stedet for dig, hvor der er plads til hele flokken. Vi pynter bordet til din begivenhed og sørger for, at du og dit selskab ikke mangler noget. Med en buffet middag kan du roligt regne med, at der er nok med forskelligt mad, som alle kan lide.

Vi er vant til at servicere både store og små selskaber. Vi sørger for, at I alle bliver godt bespist og altid har nok i glassene. Hos os er der ingen lange ventetider på mad og drikke. Vi glæder os til at levere gode rammer for en hyggelig fødselsdag, firmafest eller middag med dine venner. Du kan med fordel overveje vores All inclusive for en god aften, hvor du ikke går ned på lækkert mad og dejlige drikkevarer.

Nedenfor kan du se, hvad der er inkluderet:

 • All inclusive: Grillbuffet, dessert, velkomstdrink og fri bar

Du kan også forkæle dine venner, familie eller kollegaer med et gavekort til Flammen. Du kan både bestille dit gavekort i digital og fysisk form, eller få det i en flot gaveæske for en beskeden merpris. Du kan benytte gavekortet i samtlige af vores restauranter.

Vi glæder os til at se dig hos den originale Flammen restaurant i Kolding. Vi brænder for at lave lækkert mad og levere god service til alle og enhver.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!