Sommerferiekampagne born49 Sommerferietilbud

BØRN U/12 ÅR SPISER TIL 49 KR. INKL. FRI SOFTICE FRA 27. JUNI - 14. AUGUST*

 

*Læs mere

BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

HVER SØNDAG SPISER BØRN U/12 ÅR TIL 49,- INKL. SOFTICE

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Velkommen til Restaurant Flammen Odense

Vores smukke gamle bygning har huset mange spændende ting før os. Det er bl.a. Fyns gamle forsamlingshus, hvor koncerter og de helt store baller fandt sted. Her bor vi. Helt royalt placeret med indgange til både Kongensgade og Dronningensgade. Men bare rolig – vi har stadig benene solidt plantet på jorden. Vi går nemlig rigtigt meget op i, at I hygger jer og får en god aften her i vores restaurant.

Mike Holst
Mike Holst
Bestyrer, Restaurant Flammen Odense

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Odense
Kongensgade 66-68,
5000 Odense
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i centrum af byen, i samme bygning som Goma. 

Der er adgang til betalingparkering fra Klostervej. 

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 62

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4535266362 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Odense? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Har I lidt forskellig smag derhjemme? Så er I kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig en stor grillbuffet med 15 forskellige slags kød, lækkert varmt tilbehør og 3 slags lækre sovser. Hvis I er til det grønne, så har hele 50 varianter i salatbaren.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Vi er helt vilde med selskaber i Odense. Vi synes, det er noget af det hyggeligste og derfor er vi også rigtig glade for, at det er noget, vi ofte danner rammerne omkring. Vi har både plads til store og små selskaber, så I skal endelig bare ringe, hvis vi skal finde en god løsning til jer.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Her i Restaurant Flammen i Odense får vi tit besøg af arrangementer, lige fra fødselsdage til julefrokoster og kobberbryllupper. Når man holder et arrangement hos os, så er der noget for enhver smag i vores store buffet og man skal ikke sidde og vente på sin mad.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Skal din far, mor, kæreste eller nabo bare have en fed aften i gave? Så er et gavekort til Restaurant Flammen et rigtig godt bud på en rigtig god gave, der kan blive til en skøn oplevelse, som I kan have med jer i mange år. Køb det online og print selv eller få det tilsendt. Du kan også købe gavekort i restauranterne.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Odense

  Mangler du et spisested til næste gang i skal ud at spise i Odense, så kan vi tilbyde en kæmpe grillbuffet med 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 slags i salatbaren. Så uanset om du skal afsted med kæresten, vennerne, familien eller med kollegaerne, så har vi noget for enhver smag.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en familieejet restaurant, der er opstået i Sønderjylland. Familien ville skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag og hvor man nærmest skulle gøre sig umage for ikke at blive mæt. Vores familierestaurant i Odense har aktivitetshæfte til børnene, så I kan få en hyggelig aften.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Hvis I skal ud at spise i Odense, så kig forbi Flammen. Vi har en kæmpe buffet, der byder på retter for enhver smag og alder. Tag familien eller vennerne med, hvis I skal være sikre på at blive godt mætte. Hvis I stadig har lidt appetit eller en sød tand efter buffeten, så nyd en af vores desserter. Vi ses i vores restaurant i Odense.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Odense

  Restaurant Flammen Odense ligger så smukt placeret med to indgange til hhv. Kongensgade og Dronningensgade. Vores restaurant i smukke gamle lokaler er udsmykket med flotte antikviteter og malet i jordfarver. Vi har også dæmpet belysningen lidt og tændt levende lys, så I rigtig kan hygge jer.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Odense

  Her i vores smukke restaurant i Odense har vi, som noget helt særligt, mulighed for at tilbyde jer at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres næste møde eller firmaarrangement i vores hyggelige omgivelser. I skal bare være min. 50 personer, så åbner vi gerne op. Vi har selvfølgelig også altid muligheder om aftenen. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så giv os endelig et ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste arrangement.

Forkæl din mave hos Flammen restaurant i Odense

Kom forbi Restaurant Flammen i hjertet af Odense, hvor du kan få en god aften med masser af dejlig mad. Hos os kan du spise dig rigeligt mæt i lidt af hvert fra vores store grillbuffet. Der er gode chancer for at forkæle dine smagsløg med et stort udvalg af lækkert kød, sunde salater, varme retter og mere til. Vi gør en dyd ud af at give dig en god oplevelse, hver gang du besøger vores restaurant i Odense. Vi glæder os til at se dig hos Flammen.

Derfor er vores restaurant i Odense et besøg værd

Vores smukke gamle bygning har huset mange spændende ting før os. Det er blandt andet Fyns gamle forsamlingshus, hvor koncerter og de helt store baller har fundet sted. Her bor vi. Helt royalt placeret med indgange til både Kongensgade og Dronningensgade. Men bare rolig – vi har stadig vores ben solidt plantet på jorden. Vi går nemlig rigtigt meget op i, at du hygger dig og får en god aften her hos vores restaurant i Odense.

Vi har sørget for at skabe hyggelige og spændende rammer i vores restaurant. I bedste Flammen-stil har vi dæmpet belysningen, tændt op for de levende lys og indrettet vores lokaler med en masse flotte antikviteter på vægge og hylder. Hos Flammen er der dermed lagt op til god aften i dejlige omgivelser hos et af de velkendte spisesteder i Odense.

Grib din tallerken og gå på opdagelse i vores buffet

Du kender nok allerede Flammen for vores gode store grillbuffet med et stort udvalg af saftigt og magert kød. Hvad er det så egentlig, som du kan se frem til, når du bevæger dig op til vores kæmpe buffet? Ud over et godt værtskab, kan du hos vores restaurant i Odense se frem til en lækker menu med:

 • Altid mindst 15 slags lækkert kød tilberedt på grill
 • Altid mindst 3 populære forretter fra vores menu
 • Altid mindst 50 forskellige muligheder i salatbaren
 • Altid mindst 10 forskelligt slags varme retter
 • Flere dejlige desserter til den søde tand

 • Vand, sodavand, øl og vin med mere til at slukke tørsten

Bliver du helt lækkersulten? Bestil dit bord med det samme hos Flammen Odense, og vær sikker på at du kan komme til, når du ønsker det. Vi glæder os til at tage godt imod dig. Besøger du vores restaurant i Odense, har du også mulighed for at få skænket dit glas op med en skøn kold øl fra Munkebo Brewery. Vi går meget op i at støtte lokalsamfundet, og tilbyder derfor øl fra de lokale bryggerier i flere af vores restauranter.

Få maden fra vores restaurant i Odense hjem til dig

Er du på udkig efter restauranter i Odense, som tilbyder take away? Så er du kommet til det rette sted. Hos Flammen Odense kan du nemlig nyde alt det bedste fra vores restaurant som take away. Sammensæt din egen bland-selv menu i topklasse med dine favoritter fra Flammen. Du kan også prøve en af vores mange menuer med blandt andet okseroast, kylling eller ribs n’ beef.
Du kan få menuer til både voksne og børn og til flere personer. Vil du ha’ sovs, snacks, softice med mere? Det kan du naturligvis også få mad som take away. Det er ret nemt og ret godt. Du kan bestille TakeAway fra Flammen Odense lige her.

Leder du efter spisesteder i Odense til dit arrangement?

Hos Flammen er vi vant til at servicere små og store selskaber. Vil du, ligesom flere af vores gæster, holde din fødselsdag på en af de hyggelige restauranter i Odense? Den klarer vi. Her pynter vi bordet med et skønt flag. Du kan også give vores restaurantoplevelse i gave. Giv et gavekort til en, du holder af, og vælg blandt vores restauranter landet over.

Vi sørger for, at der er nok plads til hele selskabet. Hvis du gerne vil have en særlig plads i vores restaurant, gør vi vores bedste for at opfylde dit ønske. Omend det er en hyggelig lille hjørne eller et bord til en større forsamling, skal vi nok finde ud af en løsning.

Vil du forkæle dit selskab lidt ekstra, kan du med fordel vælge vores All Inclusive pakke, som du bestiller til hele bordet. Her sørger vi for, at ingen mangler noget - hverken mad eller drikke. Såfremt du ikke har bestilt et tidsbegrænset bord, kan du nyde godt af alt maden, som din mave og dine smagsløg begærer, lige indtil vi lukker for dagen. Med Flammens All inclusive oplevelse, får du:

 • Vores grillbuffet med forretter
 • Et dejligt glas bobler til velkomst
 • Gratis genopfyldning af drikkevarer
 • Én sød dessert til at slutte af på 

Er du på udkig efter spisesteder i Odense, hvor du kan spise dig dejlig mæt, uden at det koster en bondegård? Så er restaurant Flammen bestemt et besøg værd. Tag dine familie og venner med ud at spise hos os. Vi ser frem til dit besøg hos vores restaurant i Odense.

 

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!