Flammen TakeAway
Herning

Søndergade 15
7400 Herning

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag: 17.00 - 20.00

Telefontider

  • Søndag - torsdag: 11.00 - 20.00
  • Fredag - lørdag: 11.00 - 21.00
TakeAway i Herning

Kan du dufte og fornemme det sitrende kød på den varme grill ude fra gaden, men har ikke tid til at sidde og nyde maden i vores restaurant, så står vi klar i Flammen TakeAway, hvor vi har løsningen til dig.

Kan du dufte og fornemme det sitrende kød på den varme grill ude fra gaden, men har ikke tid til at sidde og nyde maden i vores restaurant, så står vi snart klar i Flammen TakeAway, hvor vi har løsningen til dig.

Vi har hos Flammen tilgodeset hverdagens travle familier eller blot familier eller par, som ønsker at aftenens måltid skal være hurtigt og nemt.

Vi vil med glæde servicere dig i restauranten, men ønsker du at spise hjemme er Flammen TakeAway en mulighed. Det eneste du skal gøre er at bestille og hente din mad i vores Flammen TakeAway i Herning – samme sted og placering som vores restaurant

Du får som gæst mulighed for selv at sammensætte en stor del af menuens indhold.

I vores TakeAway vil du finde et udplukket udvalg, af varianter indenfor både kød, sovs og kartofler, som også findes i vores restauranter. Dog vil der også være et twist af varianter, som kun findes i Flammen TakeAway.

dansk English Deutsch