Flammen TakeAway Herning

Flammen TakeAway, Herning

Vælg Flammen TakeAway i Herning

Bor du i Herning og er på udkig efter lækkert og smagfuldt take away - så skal du tage et smut forbi Flammen. Med Flammens TakeAway i Herning får du buffet oplevelsen med hjem til dig selv. Der er heller ikke gået på kompromis med hverken smag eller kvaliteten, så du får det bedst mulige måltid. Prøv selv og bestil take away fra Flammen i dag.

Vælg Flammen, når du skal have take away i Herning 
Når overskuddet er lavt, men du stadig vil have en lækkert og nærende måltid, så bestil Flammen take away i Herning. Blandt vores menuer finder du helt sikkert den, der passer til dig og din appetit. Du kan også blande og skræddersy din egen menu, så den er tilpasset dig og dine præferencer. Tjek vores menukort ud og bestil take away i Herning fra Flammen i dag.

Spis smagfulde menuer fra Flammen
Blandt vores menuer på Flammen finder du nemt den ideelle menu til dig og din mave. Vælg mellem følgende menuer, når du skal have take away fra Flammen i Herning:

- Go’e ben menu
- Ben og fritter menu
- Okseroast menu
- Oksespidsbryst menu
- Kyllinge menu

Hvis vi selv skulle sige det, så synes vi, det er ret lækkert alt sammen. Har du nogle specifikke krav og ønsker til din menu, kan du nemt blande din egen menu. Vores menuer fås til fire personer, to personer eller en person. Så er der i hvert fald rig mulighed for at blive mæt. Er du ekstra sulten, skal du også bestille nogle af vores lækre sideorders med i kurven.

Nyd sundt og nærende take away i Herning på Flammen 
Med Flammen take away i Herning får du et anderledes og nærende alternativ til den mere klassiske take away. Du kan nemlig selv sammensætte din menu, så det både bliver sundt og nærende. Selvfølgelig har du også mulighed for at gå all in på vores møre kød, sprøde pommes fritter og himmelske sovse - det er også en stærk kombination. Byg og sammensæt selv den perfekte menu, der fylder dit madhjerte.

Tag take away fra Flammen i Herning i hverdagen og weekenden

De dage, hvor det skal være lidt ekstra nemt, er take away fra Flammen i Herning et sikkert og yderst godt valg. Vi sørger for et velsmagende og mættende måltid til dig uden alt besværet. Får du sultne gæster på besøg, vil Flammens take away være en stensikker vinder og med garanti falde i god jord hos alle. Du kan nemt og hurtigt bestille take away hos Flammen i Herning allerede i dag. 

Forkæl dig selv med Flammen
Når klokken slår weekend, og du gerne vil forkæle dig selv med lækker take away, så skal du vælge Flammen. Vores møre og saftige udskæringer er perfekte til en fredag eller lørdag aften, hvor det skal være lidt ekstra lækkert. Vælg for eksempel vores eksklusive og smagfulde okseroast og så er der dømt weekend hygge. Par det sammen med et godt glas vin og din yndlingsfilm, så kan du let læne dig tilbage og bare nyde det.

Herning take away, når det skal ekstra godt
Med take away fra Flammen i Herning får du den samme høje kvalitet og gode smag hjemme hos dig selv. Bring Flammens buffet med hjem og nyd et rigtig godt måltid, når det skal både skal være nemt, men også yderst velsmagende. Kender du til vores koncept i forvejen, så kan du godt glæde dig til at prøve vores take away. Her får du en skøn madoplevelse med Flammens take away i Herning.

Har du ikke besøgt vores restaurant i Herning eller en af de mange andre restauranter endnu, er det ved at være på tide. Bestil nemt og hurtigt bord i dag og glæd dig til et lækkert og mættende måltid.

Bestil take away fra Flammen i Herning i dag
Så hvis du også synes, at det lyder utroligt lækkert til dit næste måltid udefra, så bestil take away fra Flammen i Herning allerede nu. Du finder os i Søndergade 15, 7400 Herning og du kan se vores åbningstider nede i bunden af siden. Du vælger selv afhentningstidspunktet, så sørger vi for, at maden står klar og varm til, du afhenter det. Udforsk hele vores take away menukort og bestil i dag.

Du kan også nemt forkæle en, du holder af med et lækkert og velsmagende gavekort til vores restauranter og take away. Køb et gavekort i dag - det er altid en sikker vinder. 

 Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Herning
Søndergade 15,
7400 Herning
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger i byens centrum mellem stationen og gågaden.

Der er parkering på gaden foran restauranten på Søndergade, med en to-timers begrænsning mellem kl. 8.00 og 18.00 (ubegrænset parkering uden for disse timer).
Du kan også parkere på den store parkeringsplads bag restauranten og biografen, med en tre-timers begrænsning mellem kl. 8.00 og 18.00 (ubegrænset parkering uden for disse timer).

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 54

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!