Flammen TakeAway Horsens

Flammen TakeAway, Horsens

Nyd lækker Flammen take away i Horsens

De dage, hvor det skal være nemt og hurtigt, så findes der ikke noget bedre end en god omgang velsmagende take away. På Flammen i Horsens får du lækkert og smagfuldt take away i samme høje kvalitet, som du kender fra vores restauranter. Vi har gjort det nemt for dig at hente og spise velsmagende take away både til hverdag og i weekenden. Tjek vores take away menukort ud og bestil i dag hos Flammen.

Spis velsmagende takeaway i Horsens

Blandt udvalg af takeaway i Horsens finder du Flammen. Hvis du har spist på vores restaurant før, kender du nok allerede vores lækre koncept med all you can eat buffet. Den oplevelse får du med hjem, når du henter take away fra Flammen. Vi har sammensat smagfulde og lækre menuer, så du nemt kan bestille dit næste måltid hos Flammen i Horsens. Vi har blandt andet følgende menuer, som du kan bestille:

- Ribs n’ beef menu
- Kyllinge menu
- Børnemenu
- Okseroast menu

Vores menuer fås i forskellige størrelser, så der er både til fire personer, to personer og en person - på den måde kan alle få take away hos Flammen i Horsens. Du kan også skræddersy din egen menu efter din appetit og præferencer - perfekt til dig, som ved lige præcis, hvad du vil have. Flammen takeaway er også ideel til dig, der aldrig kan vælge én ting, men gerne vil have lidt af det hele.

Vælg Flammen til take away

Når du skal vælge, hvor du skal have take away fra, er der et hav af muligheder. Hos Flammen kan du både få kød, sovs og kartofler, hvis du elsker den kombination. Du kan også vælge et mere kalorielet måltid, som samtidig er super smagfuldt og nærende. Ja, mulighederne er uendelig, når du selv kan sammensætte den perfekte menu lige efter din madhjerte.

Få Flammen takeaway i Horsens til hverdag og i weekenden

Det gode ved Flammen take away i Horsens er, at det passer perfekt både til hverdag og i weekenden.

 Når det skal gå hurtigt og uden besvær i hverdagen, kan du nemt bestille et sundt og nærende måltid til din familie. Skal du forkæle dig selv og andre i weekenden, kan du gå all in med vores møre og saftige okseroast eller spidsbryst - det er en sikker vinder, når du har gæster eller bare vil forkæle dig selv.

Tag Flammens buffet med hjem i dag
Når du køber Flammen take away i Horsens, får du fornemmelsen af at have buffeten med hjemme. Mix og match de forskellige menuer, tilbehør og sideorders og byg din helt egen buffet hjemme hos dig selv - helt perfekt til dig, der ikke kan vælge. Med Flammen takeaway i Horsens får du samme høje kvalitet og gode smag, som hvis du spiste på en af vores restauranter.

Hvis du ikke har prøvet at spise på vores restaurant i Horsens endnu, så få bestilt bord allerede i dag. Så kan både du og din mave begynde at glæde sig. Bestil nemt og bekvemt bord her.

Flammen takeaway i Horsens - et rigtig godt valg
Vælger du Flammen take away i Horsens til dit næste måltid udefra, bliver du ikke skuffet. Vi sørger for den gode smag og høje kvalitet, så du bare skal læne dig tilbage og nyde din mad. Med Flammen takeaway får du mulighed for at få et rigtig godt måltid - næsten uden at skulle løfte en finger. Du får nemlig følelsen af at spise ude, når du spiser Flammens take away i Horsens.

Bestil Flammens take away her
Så løber dine tænder også i vand efter smagfuldt og lækkert take away fra Flammen i Horsens, så tøv ikke med at bestille i dag. Du finder vores restaurant på Høegh Guldbergs Gade 36, 8700 Horsens. Vores åbningstider står nederst på denne hjemmeside, så har du styr på, hvornår du kan hente take away. Forkæl også en du holder af med et lækkert og smagfuldt gavekort til Flammen i Horsens - det er en vinder hver gang.

Tjek vores take away menukort igennem allerede nu og bestil take away fra Flammen i Horsens i dag - så kan du allerede godt begynde at glæde dig til en lækker take away oplevelse.

Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Horsens
Høegh Guldbergs Gade 36,
8700 Horsens
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger på modsatte side af Harald Nyborg, Biltema, Bygma og ComputerCity.

Der ligger en parkeringsplads lige op til restauranten, hvor der er mulighed for at parkere gratis.

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 69

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!