Flammen TakeAway Vejle

Flammen TakeAway, Vejle

Takeaway hos Flammen i Vejle

Som en del af det geografiske trekantsområde finder vi en af de større byer i Danmark. Nævner du dertil nytænkende arkitektur, historiske attraktioner og storslået natur, så er det ikke længere svært at identificere byen som Vejle. Du kender måske den ikoniske Vejle Fjord, som også udfolder sig smukt som et vigtigt vartegn for byen.

Byen huser ligeledes en af de første Flammen restauranter, som i dag er meget centralt placeret. Her arbejder vi intenst på at give dig og dine gæster en god oplevelse. Det opnår vi ved at kombinere lækker gastronomi med en hyggelig og behagelig atmosfære.

På vores fysiske restauranter byder vi jer altid velkomne med åbne arme. Vi bestræber os efter at indfri vores egne og jeres forventninger. Læs mere om, hvor vores restauranter holder til, så du kan finde en placering nær dig. Dertil kan du se, hvad du kan forvente af vores varierede og store grillbuffet. Her finder du blandt andet:

- Min. 3 forskellige forretter 
- Min. 15 slags kød med fokus på unikke specialiteter 
- Min. 50 forskellige varianter i salatbaren 
- Min. 10 slags varmt tilbehør

Heldigvis har vi sørget for det perfekte alternativ. Vi giver nemlig dig og dine gæster rig mulighed for at benytte vores takeaway i Vejle. Det er ikke altid, at overskuddet, lysten, behovet eller timingen passer med, at du kan besøge vores fysiske restaurant. Du kan derfor få et udsnit af vores grillbuffet direkte med hjem i stuen, hvor du kan indtage takeaway i Vejle i ro og mag samt inden for hjemmets trygge rammer.

Derfor skal du vælge vores take-away i Vejle 
Du bør naturligvis benytte dig at vores take-away i Vejle. Hvorfor? Fordi vi giver dig mange forskellige muligheder. Det vil sige, at du kan bruge os både til den rutineprægede hverdag, der også somme tider kan være hektisk, kaotisk og stressende. Dog fungerer vores take-away også perfekt til de stille og hyggelige dage som for eksempel dagene i weekenden. 

Med vores take-away i Vejle kan du altså opnå mange gode menuer, og vi tilbyder også sund-take away i Vejle. Det vil sige, at du også kan tage sund take-away med hjem i stuen. Følg med her, hvis du vil have et indblik i det udvalg, som du har, når det kommer til vores take-away i Vejle: 

- Færdig og lækre madretter 
- Forskellige slags spændende drikkevarer 
- Mørt, saftigt og delikat kød 
- Sprøde og lækre snackkurve med forskelligt indhold 
- Varierende former for sovs og dip 
- Syndige og søde desserter 
- En cremet og indholdsrig pastasalat som tilbehør 
- Varmt tilbehør som flødekartofler og pommes frites
- Friskbagt brød med almindelig eller kryddersmør 
- Friske og sunde varianter af salat

Skal det gå ekstra hurtigt og være en nemmere affære at skaffe mad på bordet? I stedet for at bruge tid på at mixe din egen menu, så kan du vælge en af de menuer, som vi i forvejen har sammensat. På den måde kan du med få klik komme i mål og hente sund take-away i Vejle på det tidspunkt, som du selv vælger. 

Sådan bestiller du takeaway fra Flammen i Vejle 

Hos Flammen kan du få takeaway i Vejle ved at bestille maden online. Herunder kan du afgive det afhentningstidspunkt, som du ved, passer perfekt til dig. Når du så har hentet maden i restauranten, kan du endelig tage for dig hjemme i stuen. Vi sørger for høj kvalitet og gode portioner, så du både bliver tilfreds og mæt. Det kræver med andre ord ikke meget fra dig at sørge for aftensmaden gennem os.

På vores restaurant i Vejle påskønner vi at levere blandt andet sund take away. Vi ved nemlig, at måltidet er et af de vigtigste i løbet af dagen. Så du skal ikke frygte for, at du ikke modtager næringsrigt mad, som du kan forkæle dig selv med.

Ydermere har vi mulighed for at hjælpe dig på vej på de dage, der oftest kan forårsage stress, bekymring og nervøsitet. På de helt store og betydningsfulde mærkedage opfordrer vi til, at du benytter dig af vores mad ud af huset koncept. Du vil give dine gæster et solidt og lækkert måltid mad samtidig med, at du har mulighed for at rette din fulde opmærksomhed mod dig selv og dine gæster.

Det vil altså sige, at vi med Flammens takeaway i Vejle håber at kunne være det perfekte punktum til din dag, hvis behovet opstår. Du kan se nærmere om vores udvalg af takeaway, som skaber en uforglemmelig hyggelig stemning – selv på de lidt kedelige tidspunkter.

Velbekomme.

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Vejle
Sjællandsgade 19,
7100 Vejle
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger lige over for XL-Byggemarked og Zap-in Kontorsupermarked.

Der er masser af parkeringspladser ved restauranten, men husk at stille p-skiven - max 3 timer.

Åbningstider TakeAway

Åbningstider

  • Søndag - torsdag: 17.00 - 19.30
  • Fredag - lørdag:17.00 - 20.00

Telefontider

  • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
  • Fredag:12.00 - 21.00
  • Lørdag:09.30 - 21.00
  • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 65

TakeAway

Kvaliteten og smagen er som du kender den fra vores restauranter.

Bestil TakeAway takeaway
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
dansk English Deutsch
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!