Sommerferiekampagne born49 Sommerferietilbud

BØRN U/12 ÅR SPISER TIL 49 KR. INKL. FRI SOFTICE FRA 27. JUNI - 14. AUGUST*

 

*Læs mere

BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

BØRN U/12 ÅR SPISER FOR 49,- INKL. SOFTICE I SOMMERFERIEN

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Velkommen til Restaurant Flammen Næstved

Vi blev en del af den bygning, I nok bedst kender som ’Kobberhjørnet’, i 2017. Inde bag kobbermurene har vi indrettet os med dæmpet og hyggelig belysning og spændende antikviteter. Vi har i øjeblikket desværre lukket for legerummet til de mindste. Vi glæder os til at tage imod jer, næste gang I får lyst til lidt af det hele i Næstved. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der ikke mangler noget.

Marianne Gomann
Marianne Gomann
Bestyrer, Restaurant Flammen Næstved

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Næstved
Jernbanegade 8A,
4700 Næstved
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger centralt i Næstved.

Der er få 2-timers parkeringspladser bagved restauranten. Derudover er der 284 gratis langtidsparkeringspladser ved banegårdspladsen, ca. 5 min. gang fra restauranten.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 57

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223357 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Næstved? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • Kalveculotte 4 pers

  TakeAway i Næstved

  Her i Næstved kan I som noget helt særligt få TakeAway. Det kan afhentes her i restauranten hver aften fra kl. 17. Vi har bl.a. Go'e ben, kalveculotte, kylling og børnemenuer. Se hele menuen lige her.
  TakeAway
 • buffet

  Buffet

  Lyst til lidt af det hele? Så kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig en kæmpe buffet med 15 slags kød på grillen, 50 varianter i salatbaren og en varm buffet med lækkert tilbehør og vores lækre sovser. Der skal ikke mangle noget. Velbekomme.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Vi har rigtig tit besøg af forskellige selskaber og det kan vi godt lide. Vi har områder med god plads til store selskaber, men hvis man bare er et lille selskab der gerne vil sidde lidt for sig selv, så har vi også muligheder for at finde en hyggelig plads til jer.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Her i Næstved er vi rigtig glade for arrangementer. Og hvad end I skal arrangere en rund fødselsdag, en firmamiddag eller en fest for hele familien, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har nemlig rigtig gode muligheder og med vores store buffet finder I noget for enhver smag.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Mangler du stadig gaven til din far, din søster, din onkel eller en veninde? Vi har svaret. For hvem ville ikke blive glad for en hyggelig aften med lækker mad og dit selskab? Du kan nemt købe gavekortet online på vores hjemmeside og enten selv printe eller få tilsendt, eller du kan købe et i en af vores restauranter
  Læs mere
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Næstved

  Er I på udkig efter et godt spisested I Næstved, kan vi tilbyde jer en grillbuffet med noget for enhver smag. Vi har altid minimum 15 slags kød på grillen, 10 varme retter og 50 varianter i vores salatbar. Her får du en god oplevelse, uanset om I kommer med familien eller vennerne. Vi glæder os meget til at se jer i vores spisested i Næstved.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en sønderjysk families ønske om at skabe et sted for alle, med noget for enhver smag og hvor man hygger sig, som man gør på en god gammel sønderjysk kro. Vi har en kæmpe buffet med retter til både børn og voksne. Vi har også et hyggeligt legeområde til børnene og aktivitetshæfte. Vi ses på vores familierestaurant i Næstved.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Hvem skal du have med ud at spise på flammen Næstved? Du kan tage kæresten, konen, familien, forretningsforbindelserne eller en venneflok. Vi har plads til alle og der er noget for enhver smag i vores buffet. Ud over vores store buffetområde med kød, varme retter, forretter og salatbar, kan du både få vand, øl og vin, kaffe og dessert.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Næstved

  Restaurant Flammen Næstved er en af vores hyggelige sjællandske restauranter. Vi har indrettet os i klassisk Flamme-stil med antikviteter, dæmpet belysning og hygge ud over det hele. Vi er en flok glade medarbejdere, der vil gøre vores allerbedste for, at I får en god aften her i vores restaurant i Næstved.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Næstved

  Her i restauranten har vi en helt særlig mulighed for at tilbyde jer at åbne restauranten op til frokost, hvis I skal holde et møde eller et firmaarrangement med min. 50 personer. Vi vil meget gerne imødekomme jeres behov, så I skal endelig bare ringe til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17, så finder vi den helt rigtige løsning til jeres næste arrangement.

Oplev Flammen restaurant i Næstved

Leder du efter en restaurant i Næstved, men du ved ikke rigtigt, hvad du har lyst til at spise? Hvorfor ikke spise lidt af hvert? Hos Restaurant Flammen kan du gå på opdagelse i vores store grillbuffet. Her kan du sammensætte din egen tallerken med blandt andet saftigt grillkød, varme retter og sunde salater. Vi glæder os til at tage imod dig, næste gang du får lyst til lidt af det hele i Næstved. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at du ikke mangler noget.

Kom forbi vores restaurant i Næstved

Inde bag kobbermurene, i den lokalkendte Kobberhjørnet, har vi indrettet os med dæmpet og hyggelig belysning og spændende antikviteter. Vores restaurant i Næstved ligger centralt i hjertet af den sydsjællandske by. Kom forbi Jernbanegade i Næstved til en buffetoplevelse uden lige.

Hos os får du ikke bitte små anretninger fra a la carte menuen. Her bestemmer du selv, hvad og hvor meget du vil have på din tallerken. Hvad kan du så se frem til at sætte tænderne i, når du besøger Flammens restaurant i Næstved? Det er ikke uden grund, at vi med stolthed siger, at vi har en kæmpe grillbuffet. Kommer du forbi os, kan du nemlig få:

 • Mindst 3 udvalgte forretter
 • Mindst 15 slags kød i topkvalitet
 • Mindst 50 valgmuligheder i salatbaren
 • Mindst 10 forskellige varme retter
 • Mindst 4 slags lunt brød
 • 3 slags hjemmelavet sauce

Kan du lide, hvad du læser? Sørg for at du kan komme til på et ønsket tidspunkt, og bestil dit bord online til Restaurant Flammen i Næstved her. Har du desuden allergier, kan du på forhånd få et komplet overblik over allergener i samtlige af vores retter.

Er du på udkig efter spisesteder i Næstved til dit arrangement?

Hos Restaurant i Flammen er vi klar til at tage godt imod både små og store selskaber. Vil du nyde en lille intim fødselsdag, eller vil du arrangere en større firma middag? Uanset anledning, finder du de rette rammer hos os. Vores restaurant er et oplagt sted at nyde en hyggelig aften med god forplejning. Hvis du leder efter spisesteder i Næstved, hvor du kan holde dit arrangement, er Flammen et godt bud. Hos os kan du blandt andet:

 • Fejre din fødselsdag
 • Spise middag med venner
 • Nyde en festlig firmamiddag
 • Nyde en hyggelig parmiddag

Restaurantens centrale beliggenhed i Næstved gør det også til et godt sted at starte din aften. Her kan du fylde dine mave med lækkert mad og drikke, inden du skal videre. Vi har plads til alle og enhver. Vi gør vores bedste til, at du kan få en god og hyggelig aften hos os, uanset størrelsen på dit selskab.

Skal du holde et stort firmaarrangement eller møde ved frokosttid? Som noget helt særligt tilbyder vi også mulighed for at åbne vores restaurant til frokost, så du kan holde det hos os. Er I minimum 50 personer, er det noget, som vi sagtens kan arrangere. Du kan kontakte vores restaurant i Næstved for nærmere aftale.

Bestil TakeAway fra vores restaurant i Næstved

Har du ikke mulighed for, at nyde den gode mad i vores restaurant? Der er ingen grund til, at du skal undvære de lækre retter fra Flammen. Bestil nemt din mad som TakeAway hos os. Så kan du få lækkert mad leveret direkte til din dør fra en af de mest populære spisesteder i Næstved. Du får stadig en masse valgmuligheder, som du kender fra vores restaurant. Som take away kan du blandt andet vælge: 

 • Bland-selv menu
 • Go’e ben menu
 • Kyllinge menu
 • Okseroast menu
 • Børne menu

Med en bland-selv menu kan du sammensætte din helt egen Flammen buffet. Vælg bland forskelligt kød, varmt tilbehør, dejlig sovs, snacks, sund salat og dip eller dressing. Så burde der vist ikke mangle noget. Bliv godt mæt derhjemme med take away fra Flammen i Næstved.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!