Sommerferiekampagne born49 Sommerferietilbud

BØRN U/12 ÅR SPISER TIL 49 KR. INKL. FRI SOFTICE FRA 27. JUNI - 14. AUGUST*

 

*Læs mere

BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

BØRN U/12 ÅR SPISER FOR 49,- INKL. SOFTICE I SOMMERFERIEN

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Velkommen til Restaurant Flammen Randers

I den helt særlige og meget smukke bygning, der før i tiden husede Bryggeriet Thor, bor vi. Vi er meget stolte af vores smukke omgivelser og den helt særlige charme og nostalgi, bygningen gemmer på. Vi har renoveret bygningen med stor respekt for historien og de originale detaljer, da vi er lidt nogle nostalgiske typer. Vi glæder os meget til at se jer i vores smukke restaurant, og I skal vide, at vi vil gøre vores bedste for, at I får en hyggelig aften i vores restaurant.

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Randers
Thors Plads 10,
8900 Randers
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger tæt på biografen. Der er mulighed for parkering på begge sider af restauranten. Det koster 6 kr. pr påbegyndt time

 

Vi gør opmærksom på, at restauranten er opdelt i stueetage og 1. sal samt at der to steder i restauranten er niveauforskel i stueetagen.
Skriv venligst en kommentar ved bestilling af bord, hvis en i selskabet er dårligt gående eller sidder i kørestol. 

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Brunch- og frokostanretning

 • Lørdag: 9.30 - 14.00
 • Søndag: 9.30 - 14.00

Brunch- og frokostbuffeten lukker

 • Lørdag og Søndag: Kl. 13.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 52

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223352 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Randers? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Skal I være helt mætte i aften? Og skal det samtidigt være lækkert? Den klarer vi. Med vores store grillbuffet, der både har 15 slags kød på grillen, lækre varme retter og 50 varianter i salatbaren, gør vi i hvert fald vores til, at der er noget for enhver smag og at I bliver mætte.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Har I noget at fejre? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har nemlig plads til både store og små selskaber og vi kan godt love jer, at ingen går sultne herfra. Vi har områder i restauranten der passer rigtig godt til store selskaber, men hvis I er et lille selskab, der hellere vil sidde lidt for jer selv, så har vi også muligheder der.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Nogle begivenheder her i livet er bare noget helt særligt. Vi har tit besøg af forskellige arrangementer, som fødselsdage, firmafester, kobberbryllupper og julefrokoster. Vi har plads til de fleste og vores buffet gør det nemt for større selskaber at blive mætte, uden nogen skal sidde og vente på maden.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Giv en hyggelig aften i gave. Med et gavekort til Restaurant Flammen giver du en aften, hvor I ikke skal tænke på hverken mad eller opvask. Så er det gode jo også, at du kan invitere dig selv med i gaven. Du kan købe gavekortet her på hjemmesiden og få det tilsendt eller selv printe. Du kan selvfølgelig også købe det i en af vores restauranter.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Randers

  Er I på udkig efter et godt spisested i Randers, så har vi stedet til jer. Vores grillbuffet byder på 15 slags kød på grillen, 10 forskelligt varmt tilbehør, og i salatbaren finder I 50 varianter. Derudover har vi også forretter, som I kan starte aftenen ud ned og selvfølgelig en række lækre desserter, som I kan slutte aftenen af med
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er skabt ud fra en families ønske om at skabe et sted for alle, med noget for enhver smag. Derfor er udvalget i vores buffet så stort, så chancerne for at blive mætte er rigtig store, uden at det har kostet en bondegård. Vi glæder os til at se jer i vores hyggelige familierestaurant i Randers.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Hvis I skal ud at spise i Randers, så tag familien, vennerne eller kollegaerne med på Flammen Randers. I kan nemt finde noget for alle i gruppen, da vi er en buffet restaurant med et stort udvalg. Og så er der ingen der skal sidde og vente på maden. Vi synes nemlig det skal være nemt og hyggeligt at gå ud at spise.
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Randers

  Restaurant Flammen Randers ligger i det smukke gamle Bryggeriet Thor. Vi har beholdt så mange af de originale detaljer som muligt og indrettet restauranten som vores andre restauranter med antikviteter, en hyggelig dæmpet belysning og den klassiske Flammen-restaurant. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant Randers
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Randers

  Hold jeres næste forretningsfrokost her i vores smukke restaurant. Vi kan nu tilbyde jer at åbne restauranten op til frokost, hvis I mangler et hyggeligt sted til jeres næste møde eller firmaarrangement. I skal bare være minimum 50 personer, så finder vi den løsning, der passer til lige netop jeres behov. Hvis jeres arrangement er om aftenen, så finder vi også en god løsning der. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne.

Forkæl dig selv hos Flammens restaurant i Randers

Leder du efter gode spisesteder i Randers, hvor du kan fylde maven op med forskelligt lækker mad? Så kom forbi Flammen Randers, og spis dig dejlig mæt i vores store grillbuffet. Smag på lækkert tilberedt kød, varme retter og friske salater hos os. Vi glæder os meget til at se dig i vores smukke restaurant. Her vil vi gøre vores bedste for, at du får en hyggelig aften hos vores restaurant i Randers.

Derfor bør du besøge vores restaurant i Randers

I den helt særlige og meget smukke bygning, der før i tiden husede Bryggeriet Thor, bor vi. Hos Flammen Randers er vi meget stolte af vores smukke omgivelser og den helt særlige charme og nostalgi, som bygningen gemmer på. Da vi er lidt nogle nostalgiske typer, har vi renoveret bygningen med stor respekt for historien og de originale detaljer.

Vores indretning og dekoration på vægge og hylder er så sandelig inspireret af bygningens stolte historie. Du kan også tage et kig på vores store samling af forskellige ølflasker fra Thor og andre berømte bryggerier. Hos os er der godt med plads og højt til loftet, hvor vi også har rum til en ekstra balkonetage med flere hyggelige hjørner. Den gode stemning, som Flammen er kendt for, finder du naturligvis også hos os.

 Prøv Flammens store grillbuffet 

Når du spiser hos Flammen, behøver du ikke at holde dig til én enkelt ret. Hos os kan du smage på lidt af hvert fra vores kæmpe grillbuffet. Kan du ikke beslutte dig for, om du vil have ribbensteg eller okseroast? Hvorfor ikke vælge begge dele? Hos Flammen Randers, kan du vælge lige det, du ønsker på din tallerken. I vores dejlige aftenbuffet garanterer vi:

 • Mindst 3 forskellige forretter
 • Mindst 15 slags lækkert kød fra grillen
 • Mindst 50 sunde muligheder i salatbaren
 • Mindst 10 forskellige varme retter
 • Mindst 4 varianter af lunt brød

 • 3 typer af hjemmelavet sovs

Lyder det som noget for dig? Bestil bord til vores restaurant i Randers med det samme. Vores store passion for god grillmad gør, at du kan regne med, at dine smagsløg i den grad bliver forkælet. Vi laver altid vores mad fra bunden med fantastiske friske råvarer, så du forhåbentlig kan gå rigtigt godt tilfreds fra vores restaurant.

Selvom vi bruger en masse råvarer, går der ikke noget til spilde. Efter bedste evne forsøger vi at mindske vores madspild i samtlige af Flammens restauranter. Har vi for eksempel mad tilovers i salatbaren, bruger vi det til at lave en lækker tapenade. Er der mere kød tilbage på grillen, bruger vi det til at lave skønne gryderetter. Dette er blot nogle af de tiltag, som vi anvender i kampen mod madspild. 

Få mad som TakeAway fra et af de dejligste spisesteder i Randers

Har du svært ved at finde tid til at besøge vores restaurant i Randers? Frygt ikke, for du kan nemlig stadigvæk nyde vores lækre retter som take away. Vi tilbyder både udbringning og afhentning, alt efter hvad der passer dig bedst. Vores take away menu byder på flere appetitlige muligheder.

Du kan få komplette menuer med blandt andet kalvecuvette og okseroast, eller du sammensætte din helt egen grillmenu med vores bland-selv mulighed. Der er rig mulighed for, at du kan tilfredsstille din store appetit, selvom du ikke kommer forbi buffeten i vores restaurant. Som take away kan du nemlig vælge mellem:

 • Bland-selv menu
 • Komplette menuer
 • Sunde salater
 • Lækre snacks
 • Dejlige drikkevarer
 • Søde desserter
 •  Sovs, dressing og dip

Vi sørger altid for, at der er lidt for enhver, også som take away. Du kan bestille vores menuer beregnet til både én eller flere personer. Har du stadig ikke nok? Du kan sagtens også tilkøbe mere kød, pommes frites, softice eller andet. Så kan du blive godt mæt hjemme hos dig selv med fremragende grillmad fra Restaurant Flammen.

Nyd brunch og frokost i vores restaurant i Randers

Mangler du gode spisesteder i Randers, hvor du kan få en god start på weekenden med en lækker brunch eller frokost? Hos Flammen vil vi gøre vores til, at du ikke går sulten rundt. Det gælder både morgen, middag og aften. Hver lørdag og søndag kan du fra formiddagen af fylde din mave med en god stor brunch- eller frokostbuffet fra Restaurant Flammen.

Kommer du forbi vores restaurant i Randers, enten til formiddag eller frokost, kan du få en masse dejligt mad fra vores overdådige brunchbuffet. Vi har noget for enhver smag, så du kan trygt invitere din familie eller dine venner på en god brunch eller frokost hos os. Fra 9.30 til 13.30 har du mulighed for blandt andet at prøve vores:

 • Omeletstation
 • Yoghurtbar
 • 3 slags lækkert kød
 • Rösti og pommes frites
 • Vafler med softice

 • Frisk frugt og pålæg
 • Kaffe, te, kakao og juice

Skal du for eksempel på tur i Randers centrum eller i biografen senere for en hyggelig dag, er vores restaurant i Randers et rigtigt godt sted at starte ud. Du kan også holde din fødselsdag eller fejre andet hos os. Uanset om du kommer til vores brunch-, frokost- eller aftenbuffet, sørger vi for godt værtskab og hyggelige rammer for en skøn fejring.

Vi glæder os til dit besøg hos Restaurant Flammen, hvor du kan se frem til at opleve et af de hyggeligste spisesteder i Randers.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!