GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

Restaurant Flammen Vejle

Sjællandsgade

Velkommen til Restaurant Flammen Vejle

I Sjællandsgade, tæt på havn og centrum, ligger vores restaurant. Her har vi ligget siden 2011, hvilket gør os til en af de allerførste Flammen-restauranter. Vi har indrettet os med lidt dæmpet belysning og spændende antikviteter, der tilsammen skaber en rigtig hyggelig stemning. Vi er en flok engagerede og glade medarbejdere, der altid arbejder for, at I får en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at se jer.

Restaurant Vejle - bestyrer Christian Hesthaven
Christian Hesthaven
Bestyrer, Restaurant Flammen Vejle

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Vejle
Sjællandsgade 19,
7100 Vejle
parking Ankommer du i bil?

Restauranten ligger lige over for XL-Byggemarked og Zap-in Kontorsupermarked.

Der er masser af parkeringspladser ved restauranten, men husk at stille p-skiven - max 3 timer.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.00

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag: 12.00 - 20.00
 • Fredag: 12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag: 09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 35 26 63 65

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4535266365 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Vejle? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • buffet

  Buffet

  Vores store buffet har noget for enhver smag og det gør, at de fleste kan blive mætte hos os. Med 15 slags kød på vores grill, vores lækre varme retter og vores kæmpe salatbar med 50 varianter, kan man lave lige det miks af kød og tilbehør, som passer lige til din smag.
  Læs mere
 • selskaber

  Selskaber

  Vores restaurant byder på plads til både små og store selskaber. Vi har områder, der er indrettet til selskaber af en bestemt størrelse, men vi har også små hyggekroge, hvor man kan sidde lidt for sig selv. I ringer bare, hvis I har specifikke ønsker, så gør vi vores bedste for at opfylde dem.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Vores hyggelige restaurant ligger ofte rammerne omkring forskellige arrangementer. Vi har besøg af både, fødselsdage, familiefester og forskellige typer af firmaarrangementer. Vi bliver tit brugt til større selskaber, da vi har noget for enhver smag og hvor ingen skal sidde og vente på maden.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Har du svært ved at finde den perfekte gave til en du holder af? Det kan være svært at finde den perfekte personlige gave. Giv et gavekort til en hyggelig aften i godt selskab. Dét er da en personlig gave. Du kan købe et gavekort til Restaurant Flammen Vejle online, her på hjemmesiden eller i restauranten.
  Læs mere
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Vejle

  Hvis I skal ud at finde et spisested i Vejle, kan vi tilbyde jer en lækker grillbuffet med et stort udvalg, så der er lidt for enhver smag. Så tag familien, vennerne eller forretningsforbindelserne med på vores lækre spisested Vejle og blive godt mætte. Vi glæder os til at se jer i vores restaurant Vejle.
  Læs mere
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Restaurant Flammen er en familieejet restaurantkæde, der er skabt med ønsket et sted for alle, med mad for enhver smag og hvor alle gik mætte og tilfredse hjem. Det er stadig vores mission i dag. Vores familierestaurant Vejle har mad for både børn og voksne og tilbyder aktivitetshæfte til børnene.
  Læs mere
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Ud at spise i Vejle? Vi har det perfekte sted. Om I kommer 2, 4, 7 eller 20, så finder vi et godt sted til jer, når I skal ud at spise. Vi har en kæmpe grillbuffet, som gør at der er lidt for enhver smag, så ingen skal gå sultne hjem. I behøver heller ikke sidde og vente på maden hos os. Og I må gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader.
  Læs mere
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Vejle

  Restaurant Flammen Vejle er en af vores første restauranter. Den er indrettet, som vores andre restauranter, med smukke antikviteter, en hyggelig og rolig belysning og med muligheder for at sidde i små hyggekroge. Vi har plads til både store og små selskaber og vi glæder os til at se jer i vores restaurant Vejle
  Læs mere
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Vejle

  Hold jeres næste møde eller firmaarrangement her i Restaurant Flammen i Vejle. I skal bare være minimum 50 personer, så finder vi den løsning, der passer bedst til jeres behov. Hvis jeres arrangement er om aftenen, så har vi naturligvis også gode muligheder. Ring til os på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne.
  Læs mere
dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
FLA 660x260px 3

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!