BRUNCH - OG FROKOSTANRETNING HVER LØRDAG OG SØNDAG (UDVALGTE RESTAURANTER)

HVER SØNDAG SPISER BØRN U/12 ÅR TIL 49,- INKL. SOFTICE

KÆMPE GRILLBUFFET HVER AFTEN MED MIN. 15 FORSKELLIGE SLAGS KØD

BESTIL DIN TAKEAWAY MENU HURTIGT OG NEMT ONLINE

Restaurant Flammen Viborg

Kasernevej

Velkommen til Restaurant Flammen i Viborg

Vi er del af Viborg Kaserne, hvor vi helt passende ligger i den bygning, hvor de værnepligtige før i tiden blev bespist. Og da vi er nogle nostalgiske typer med et godt øje til dansk historie, har vi bibeholdt så mange detaljer fra den gamle bygning som muligt. Jeg håber, I vil nyde den stemning, vi har prøvet at skabe her i vores Flammen-kaserne. Mine kollegaer og jeg vil glæde os til at tage imod jer.

Birgitte Viborg
Birgitte Mark Andersen
Bestyrer, Restaurant Flammen Viborg

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Viborg
Kasernevej 9-11,
8800 Viborg
parking Ankommer du i bil?

Det er muligt at parkere lige ude foran restauranten.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og lørdag: Kl. 21.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag:12.00 - 20.00
 • Fredag:12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag:09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 60

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223360 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Viborg? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • Plads til store selskaber

  Selskaber

  Vi har plads til 250 gæster i vores hyggelige Viborg-restaurant. Selvom hele hytten er fuldt booket, så bemærker man det ikke. Vi har nemlig indrettet os således, at selskaberne er delt op i områder og der er muligheder for at sidde lidt for sig selv i hyggekroge.
  Læs mere
 • grill buffet salatbar

  Buffet

  Sulten efter lidt af det hele? Nogle gange kan man bare ikke beslutte sig. Vi kender det. Hos os behøver du ikke at beslutte dig for bare én ret. Du sammensætter bare din tallerken fuldstændigt, som du har lyst til. Og du kan gå lige så mange gange i buffeten som bukseknappen tillader.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Vi elsker arrangementer her i Viborg-restauranten. Og vi har plads til forskellige størrelser af slagsen. Mangler I et sted til en firmafest, en rund fødselsdag eller et guldbryllup, hvor der skal være mad for enhver smag. Så kan vi hjælpe jer. Giv os et ring, så finder vi en god løsning.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Hvis du gerne vil give en rigtig hyggelig aften, hvor der er stor risiko for at blive dejlig mæt, så giv et gavekort til Restaurant Flammen. Og vi klarer selvfølgelig opvasken. Køb gavekortet i en af vores restauranter eller hop online og print et gavekort selv eller vælg at få det tilsendt, så laver vi et til dig, som lander i din postkasse.
  Gavekort
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Viborg

  Skal I finde et spisested i Viborg? Kom og besøg os i Restaurant Flammen Viborg, vi har en stor grillbuffet, der byder på minimum 15 slags kød på grillen, 10 forskellige slags tilbehør og en salatbar med 50 forskellige varianter. Og her er lidt for enhver smag. Vi glæder os til jere besøg i vores spisested Viborg.
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en restaurant med plads til alle. Vores familierestaurant med en stor buffet har mad til både børn og voksne. Og da vi er en buffet restaurant, skal ingen vente på maden hos os. Hvis de små skal underholdes lidt under middagen, så har vi aktivitetshæfter med farveblyanter og låne-IPads.
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Skal du ud at spise i Viborg? Tag vennerne, kollegaerne eller din familie med ud at spise på Restaurant Flammen i Viborg. Vores store buffet byder på noget for enhver smag og maden står klar med det samme, så ingen skal vente på mad hos os. Vi glæder os til at se jer, når I skal ud at spise på Flammen
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Viborg

  Restaurant Flammen Viborg er en af vores jyske restauranter, som ligger godt placeret i Viborg med gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport. Vi har indrettet os i en gammel kasernebygning med originale antikviteter fra tiden som kasernen. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant Viborg.
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Viborg

  Hvis I skal have en forretningsfrokost i Viborg, så har vi, som noget helt særligt, muligheden for at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres møde eller firmaarrangement i vores smukke restaurant her på kasernen. Vi har masser af muligheder for at skabe rammerne om jeres næste forretningsfrokost. I skal bare være min. 50 personer, så finder vi den bedste løsning. Giv os et ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne.

Forkæl dig selv på Restaurant Flammen i Viborg 

Kunne du tænke dig at kende til de bedste restauranter i Viborg? Som altid har et spændende udvalg? De fleste svarer højst sandsynligt ja - og Restaurant Flammen i Viborg er bestemt ikke et dårligt bud. Vi er nemlig del af Viborg Kaserne, og vi lever efter at gøre din mave tilfreds. Med massevis af kød, sunde salater, tilbehør og drikkevarer får du en fantastisk aften med godt værtskab. Glæd dig selv og resten af selskabet med et besøg på Restaurant Flammen i Viborg.

Få alle dine gode spisesteder i Viborg ét sted

Kender du det, når du har lyst til et stykke magert kød? Mens en anden i dit selskab hellere vil have tarteletter? Og en tredje har allergi overfor bestemte fødevarer? Det er ikke altid nemt at finde gode spisesteder i Viborg, som dækker alles behov. Dog har vi løsningen til dig hos Restaurant Flammen i Viborg. Her har vi nemlig et kæmpe udvalg af saftigt grillmad, bland-selv salater og allergivenlige retter til den sarte mave.

På vores restaurant i Viborg kan du blandt andet vælge mellem:

 • Minimum tre slags forretter som tarteletter og bruschetta
 • Minimum 50 varianter af salater samt frisk brød
 • Mindst 15 slags kød og 10 slags varmt tilbehør
 • Desserter som gammeldaws æblekage og softice
 • Forskellige slags vin, sodavand, vand, øl og cocktails

Sulten efter lidt af det hele? Vi kender det. Hos os behøver du ikke at beslutte dig for bare én ret. Du sammensætter bare din tallerken fuldstændigt, som du har lyst til. Og du kan gå lige så mange gange i buffeten, som bukseknappen tillader det. Vi tager naturligvis også hensyn til dig, der ikke kan tåle laktose eller andre specifikke fødevarer. Se vores populære grillbuffet her.

Har du børn med? Lad familiens tablets blive derhjemme. Vi har nemlig aktivitetshæfter med farveblyanter og låne-iPads. Så kan de mindste også blive underholdt under middagen, mens de voksne spiser. Uanset dit formål eller alder har vi plads til alle i vores restaurant i Viborg.

Op til 250 gæster i vores restaurant i Viborg

Lyder en restaurant i Viborg med 250 gæster som en dårlig oplevelse? Lad os prøve at overbevise dig om det modsatte. For selvom vi fylder lokalerne op, så bemærker du det ikke. Vores familievenlige restaurant er nemlig praktisk indrettet. Det betyder små private områder, hyggekroge og god akustik. En oplagt restaurant i Viborg til både firmafester, fødselsdage og intim familieaften.

Desuden behøver du ikke være bekymret for lange ventetider og en tom buffet. Når I ankommer, tager vores smilende personale imod jer. Bagefter er det bare om at gribe en tallerken og tage for jer i vores enorme tag-selv grillbuffet. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil nyde maden. Du kan med fordel også overveje vores All Inclusive eller Flammen Special. Alt efter hvad du vælger, får du adgang til buffet, drikkevarer ad libitum og dessert. Vi sørger for at:

 • Dække pænt op til dine gæster og kolleger
 • Lave skøn mad til store og små maver
 • Serverere kolde drikkevarer til halsen
 • Vaske op og gøre rent efter jer 

Lyder det som en overskuelig og nem middag? Det er det bestemt. Og som noget ganske særligt kan vi også åbne dørene specifik for dig, der holder forretning inklusiv frokost. Af alle de smukke spisesteder i Viborg er den gamle kaserne bare noget ganske særligt. Inviter dine kolleger med på en frokost. Det eneste, vi kræver, er, at I er minimum 50 personer. Giv os et ring for at høre dine muligheder.

Køb gaven til madentusiasten

Mangler du gode idéer til en gave? Vi har et godt bud til dig: nemlig et gavekort. Her er der risiko for at blive dejlig mæt. Og hverken du eller den heldige modtager behøver klare opvasken. Det sørger vi nemlig for. Vores gavekort kan du få i tre udgaver: et gavekort du får tilsendt, et gavekort i gaveæske og et gavekort, du selv printer ud.

Er du snedig, kan du jo invitere dig selv med i gaven? Du kan bruge vores gavekort til alle vores spisesteder, om det er i Viborg, Roskilde eller Odense. Hos Restaurant Flammen i Viborg har vi dæmpet belysningen, tændt op for de levende lys og bibeholdt så mange originale detaljer fra den gamle kaserne som muligt.

Og du kan bestemt også give gaven til et barn. Vi tilbyder nemlig mange af børnenes favoritter. Det kan for eksempel være kyllingenuggets, pommes frites og bearnaisesauce. Slut af på toppen med en all-you-can-eat softice med et hav af toppings.

 Find vej til din restaurant i Viborg

Restaurant Flammen i Viborg ligger praktisk placeret i byen med parkering lige ude foran restauranten og tæt på offentlig transport. Vi anbefaler, at du bestiller bord inden ankomst. Så er du sikker på, at ingen går hjem på tom mave. Vælg antal gæster her. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant i Viborg.

dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
wEBSITE 660x260px NY

Vind en lækker middag for 4 personer (værdi 1.250 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!