GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

GRILLBUFFET
199 KR FRE-LØR 229 KR

Restaurant Flammen Viborg

Kasernevej

Velkommen til Restaurant Flammen Viborg

Vi er del af Viborg Kaserne, hvor vi helt passende ligger i den bygning, hvor de værnepligtige før i tiden blev bespist. Og da vi er nogle nostalgiske typer med et godt øje til dansk historie, har vi bibeholdt så mange detaljer fra den gamle bygning som muligt. Jeg håber, I vil nyde den stemning, vi har prøvet at skabe her i vores Flammen-kaserne. Mine kollegaer og jeg vil glæde os til at tage imod jer.

Restaurant Viborg - bestyrer Simon Mandøe Svendsen
Simon Mandøe Svendsen
Bestyrer, Restaurant Flammen Viborg

Adresse og parkering

Restaurant Flammen Viborg
Kasernevej 9-11,
8800 Viborg
parking Ankommer du i bil?

Det er muligt at parkere lige ude foran restauranten.

Åbningstider

Åbningstider

 • Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 23.00

Buffeten lukker

 • Søndag - torsdag: Kl. 21.00
 • Fredag og lørdag: Kl. 22.00

NYE ÅBNINGSTIDER D. 19/9 - 31/12

 • Søndag- torsdag: 17.00 - senest kl. 22.00
 • Fredag - lørdag: 17.00 - 22.00

BUFFETEN LUKKER D. 19/9 - 31/12

 • Søndag - Torsdag: Kl. 20.30
 • Fredag og Lørdag: Kl. 21.30

Telefontider

 • Mandag - torsdag: 12.00 - 20.00
 • Fredag: 12.00 - 21.00
 • Lørdag:09.30 - 21.00
 • Søndag: 09.30 - 20.00
Ring på telefon+45 44 22 33 60

Tjek gerne online booking eller ring på tlf. +4544223360 for nærmere information.
Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd for at sikre, du ikke går forgæves. Vi glæder os til at se dig.

resume Job hos os

Kunne du tænke dig et job hos Restaurant Flammen Viborg? Se om vi har nogle ledige stillinger, som endnu ikke er besat, eller 
send os en uopfordret ansøgning.
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Se rapport
Information
 • Plads til store selskaber

  Selskaber

  Vi har plads til 250 gæster i vores hyggelige Viborg-restaurant. Selvom hele hytten er fuldt booket, så bemærker man det ikke. Vi har nemlig indrettet os således, at selskaberne er delt op i områder og der er muligheder for at sidde lidt for sig selv i hyggekroge.
  Læs mere
 • grill buffet salatbar

  Buffet

  Sulten efter lidt af det hele? Nogle gange kan man bare ikke beslutte sig. Vi kender det. Hos os behøver du ikke at beslutte dig for bare én ret. Du sammensætter bare din tallerken fuldstændigt, som du har lyst til. Og du kan gå lige så mange gange i buffeten som bukseknappen tillader.
  Læs mere
 • Restaurant gæster

  Arrangementer

  Vi elsker arrangementer her i Viborg-restauranten. Og vi har plads til forskellige størrelser af slagsen. Mangler I et sted til en firmafest, en rund fødselsdag eller et guldbryllup, hvor der skal være mad for enhver smag. Så kan vi hjælpe jer. Giv os et ring, så finder vi en god løsning.
  Læs mere
 • IMG 20181002 122123 Bokeh

  Gavekort restaurant

  Hvis du gerne vil give en rigtig hyggelig aften, hvor der er stor risiko for at blive dejlig mæt, så giv et gavekort til Restaurant Flammen. Og vi klarer selvfølgelig opvasken. Køb gavekortet i en af vores restauranter eller hop online og print et gavekort selv eller vælg at få det tilsendt, så laver vi et til dig, som lander i din postkasse.
  Læs mere
 • Kød på grillen hos Restaurant Flammen

  Spisested Viborg

  Skal I finde et spisested i Viborg? Kom og besøg os i Restaurant Flammen Viborg, vi har en stor grillbuffet, der byder på minimum 15 slags kød på grillen, 10 forskellige slags tilbehør og en salatbar med 50 forskellige varianter. Og her er lidt for enhver smag. Vi glæder os til jere besøg i vores spisested Viborg.
  Læs mere
 • Familierestaurant - tag familien med på restaurant

  Familierestaurant

  Flammen er en restaurant med plads til alle. Vores familierestaurant med en stor buffet har mad til både børn og voksne. Og da vi er en buffet restaurant, skal ingen vente på maden hos os. Hvis de små skal underholdes lidt under middagen, så har vi aktivitetshæfter med farveblyanter og låne-IPads.
  Læs mere
 • Tag ud at spise med venner og familie

  Ud at spise

  Skal du ud at spise i Viborg? Tag vennerne, kollegaerne eller din familie med ud at spise på Restaurant Flammen i Viborg. Vores store buffet byder på noget for enhver smag og maden står klar med det samme, så ingen skal vente på mad hos os. Vi glæder os til at se jer, når I skal ud at spise på Flammen
  Læs mere
 • Gullash ragout fra Flammens buffet

  Restaurant Viborg

  Restaurant Flammen Viborg er en af vores jyske restauranter, som ligger godt placeret i Viborg med gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport. Vi har indrettet os i en gammel kasernebygning med originale antikviteter fra tiden som kasernen. Vi glæder os til at se jer i vores smukke restaurant Viborg.
  Læs mere
 • Flemming griller

  Forretningsfrokost i Viborg

  Hvis I skal have en forretningsfrokost i Viborg, så har vi, som noget helt særligt, muligheden for at åbne restauranten op til frokost, så I kan holde jeres møde eller firmaarrangement i vores smukke restaurant her på kasernen. Vi har masser af muligheder for at skabe rammerne om jeres næste forretningsfrokost. I skal bare være min. 50 personer, så finder vi den bedste løsning. Giv os et ring på 6966 3417 mellem kl. 13-17 for at høre om mulighederne.
  Læs mere
dansk English Deutsch
Luk vindue
icon-dismiss
FLA 660x260px 3

Vind en lækker middag med alt betalt for 4 personer (værdi 1.236 kr.)

Gør som 110.000 andre. Tilmeld dig Danmarks måske ”varmeste” nyhedsbrev. Du får e-mails om gode tilbud, nyheder, inspiration og lækkert indhold, som med garanti gør dig sulten!